Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To si byli jistí i jinačí frajeři holčičko...
jenže já nejsu žádnej jinačí frajer...
dement...
Pavlus napsal(a):
jenže já nejsu žádnej jinačí frajer...
No právě. A já jsem divokej vlk...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
No právě. A já jsem divokej vlk...
a co jako?
dement...
Pavlus napsal(a):
a co jako?
No nic...
(to znělo nějak výhružně, radši se stáhnu)
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
No nic...
(to znělo nějak výhružně, radši se stáhnu)
srabe :D
(vítězoslavně)
dement...
Pavlus napsal(a):
srabe :D
(vítězoslavně)
Hmmm...
(začínám temně vrčet, protože nemám rád, když mi někdo nadává)
Logan napsal(a):
Hmmm...
(začínám temně vrčet, protože nemám rád, když mi někdo nadává)
protože se necháš snadno vyprovokovat...
dement...
Pavlus napsal(a):
protože se necháš snadno vyprovokovat...
A proč mě pořád provokuješ? Co jsem ti udělal? Já se snažím být na tebe hodnej a ty tohle...
Logan napsal(a):
A proč mě pořád provokuješ? Co jsem ti udělal? Já se snažím být na tebe hodnej a ty tohle...
protože jsem stará provokatérka, ale to už bys mohl vědět :D
dement...
Pavlus napsal(a):
protože jsem stará provokatérka, ale to už bys mohl vědět :D
No ale proč zrovna já???