Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Ale je, jen ty jsi to neuvědomuješ...
právě naopak, ty si neuvědomuješ tu šedou... nikdy není všechno jenom špatný nebo jenom dobrý, stejně tak nikdy není všechno jenom černý a nebo jenom bílý!
Logan napsal(a):
Já myslel, že tohle je jasné. Co jsi čekala? Že všechno, co řekneš zapomenu???
ne ty to nezapomeneš právě, ty to ve vhodném okamžiku použiješ jako svůj další úžasný argument!
Pavlus napsal(a):
právě naopak, ty si neuvědomuješ tu šedou... nikdy není všechno jenom špatný nebo jenom dobrý, stejně tak nikdy není všechno jenom černý a nebo jenom bílý!
Ne, jen někdo má v sobě víc černé a někdo zase bílé...
Pavlus napsal(a):
ne ty to nezapomeneš právě, ty to ve vhodném okamžiku použiješ jako svůj další úžasný argument!
Tak máš důkaz, že nad tebou přemýšlím...
Logan napsal(a):
Ne, jen někdo má v sobě víc černé a někdo zase bílé...
jo a to znamená co? když smícháš bílou barvu s černou? chodils do výtvarky? popř. máš představivost?
Logan napsal(a):
Tak máš důkaz, že nad tebou přemýšlím...
ne ty nad tím nepřemýšlíš, ty si to zapamatuješ a použiješ...
Pavlus napsal(a):
jo a to znamená co? když smícháš bílou barvu s černou? chodils do výtvarky? popř. máš představivost?
Jenže ona se nesmíchá. Budou vždy oddělené. Jen záleží na člověku, kterou radši použije...
Pavlus napsal(a):
ne ty nad tím nepřemýšlíš, ty si to zapamatuješ a použiješ...
To mě teda mrzí, že si o mě myslíš tohle...
Logan napsal(a):
Jenže ona se nesmíchá. Budou vždy oddělené. Jen záleží na člověku, kterou radši použije...
nee, vždycky se smíchá, většinou když něco uděláš, není to jenom špatně nebo jenom dobře... to prostě ani nejde...
Pavlus napsal(a):
nee, vždycky se smíchá, většinou když něco uděláš, není to jenom špatně nebo jenom dobře... to prostě ani nejde...
Hmmm, teď přemýšlím, co odpovědět...