Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
184268 napsal(a):
to ne ale kdyz by se udelala nejaka party serialzone , tak bych to na zivo videt mohl...
to nechtěj, radím ti dobře :D
184268 napsal(a):
to ne ale kdyz by se udelala nejaka party serialzone , tak bych to na zivo videt mohl...
Ne, naživo se nehádáme, to jsme rádi, že se vidíme...
Logan napsal(a):
A já trubka se nechám nachytat znova. Grrr...
i to je zivot...
Logan napsal(a):
A já trubka se nechám nachytat znova. Grrr...
no, ale tohle se tak nepočítá, to je založené na stejném základě jako ta minulá výhra...
Pavlus napsal(a):
to nechtěj, radím ti dobře :D
kdyz to rikas tak budu jen tise naslouhat a verit...
Pavlus napsal(a):
no, ale tohle se tak nepočítá, to je založené na stejném základě jako ta minulá výhra...
Ale co, ty jsi nikdy neměla špatné názory, tak s tebou není ostuda prohrát...
chci se zeptat znate nekdo netovou hru webgame?
WOW!!! Tak to teda čumím. Nebyl jsem tu 2 dny a rozjeli jste se teda krásně...Jinak jak se máte?
Logan napsal(a):
Ale co, ty jsi nikdy neměla špatné názory, tak s tebou není ostuda prohrát...
teda, takový milý :D začínám mít pocit, že si ze mně děláš srandu... ale ne, myslím, že ne... myslíš to upřímně :D
konz napsal(a):
WOW!!! Tak to teda čumím. Nebyl jsem tu 2 dny a rozjeli jste se teda krásně...Jinak jak se máte?
výborně, za tři hodiny končim v práci, pak ještě na chvíli do školy na úplně super přednášku a pak mám volno... no volno, jak se to vezme... už nám aspoň jede na privátě net!!!