Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
výborně, za tři hodiny končim v práci, pak ještě na chvíli do školy na úplně super přednášku a pak mám volno... no volno, jak se to vezme... už nám aspoň jede na privátě net!!!
gratujuku , aspon tady budes casteji...
184268 napsal(a):
gratujuku , aspon tady budes casteji...
jo to já dnešním večeem opouštím rodné město a jedu ke kamošovi na chatu tak že budu asi hodně mimo. Objevím se tu asi až tak v ponděli. Tak si to tu užijte.
konz napsal(a):
jo to já dnešním večeem opouštím rodné město a jedu ke kamošovi na chatu tak že budu asi hodně mimo. Objevím se tu asi až tak v ponděli. Tak si to tu užijte.
dekujem...
konz napsal(a):
Ha, navíc jsem tu nebyl ani já, Serialzone osaměl!
Logan napsal(a):
Ha, navíc jsem tu nebyl ani já, Serialzone osaměl!
bez nás je tu prostě mrtvo :D
Pavlus napsal(a):
bez nás je tu prostě mrtvo :D
Asi tak. A to poslední dobou sleduji, že se zlepšujete ve spamování, za chvíli snad ani nebudu mít co mazat...
Logan napsal(a):
Asi tak. A to poslední dobou sleduji, že se zlepšujete ve spamování, za chvíli snad ani nebudu mít co mazat...
jsme se zlepšili, protože ses zlepšil ty :D už není komu odpovídat spamy na spamy :D užs mně něco vymazal vůbec?
Pavlus napsal(a):
jsme se zlepšili, protože ses zlepšil ty :D už není komu odpovídat spamy na spamy :D užs mně něco vymazal vůbec?
U tebe většinou stačí upozornit, že se jedná o OT a ty toho necháš. Mažu většinou příspěvky nejmenovaného uživatele, protože jsou totálně mimo. Ale myslím, že víš, o kom mluvím...
Logan napsal(a):
U tebe většinou stačí upozornit, že se jedná o OT a ty toho necháš. Mažu většinou příspěvky nejmenovaného uživatele, protože jsou totálně mimo. Ale myslím, že víš, o kom mluvím...
"jestli řeknu, kdo za to může, tak se to taky vystřihne... takže to neřeknu, ale je to on, dám na to krk, že jde o něj... a až se mi dostane pod ruku, tak mu uříznu obě... ...tupým nožem..." :D
Pavlus napsal(a):
"jestli řeknu, kdo za to může, tak se to taky vystřihne... takže to neřeknu, ale je to on, dám na to krk, že jde o něj... a až se mi dostane pod ruku, tak mu uříznu obě... ...tupým nožem..." :D
Asi tak nějak, jenže neuříznu, bude z něj dort...