Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 3. 2008 / 19:37:02 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

výborně, za tři hodiny končim v práci, pak ještě na chvíli do školy na úplně super přednášku a pak mám volno... no volno, jak se to vezme... už nám aspoň jede na privátě net!!!

gratujuku , aspon tady budes casteji...

Simpsonovi: Ředitel školy
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 3. 2008 / 12:34:30 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

gratujuku , aspon tady budes casteji...

jo to já dnešním večeem opouštím rodné město a jedu ke kamošovi na chatu tak že budu asi hodně mimo. Objevím se tu asi až tak v ponděli. Tak si to tu užijte.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
20. 3. 2008 / 19:16:35 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo to já dnešním večeem opouštím rodné město a jedu ke kamošovi na chatu tak že budu asi hodně mimo. Objevím se tu asi až tak v ponděli. Tak si to tu užijte.

dekujem...

Simpsonovi: Ředitel školy
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
24. 3. 2008 / 13:25:37 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Ha, navíc jsem tu nebyl ani já, Serialzone osaměl!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 3. 2008 / 13:43:06 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ha, navíc jsem tu nebyl ani já, Serialzone osaměl!

bez nás je tu prostě mrtvo :D

dement...
Logan
24. 3. 2008 / 13:45:20 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

bez nás je tu prostě mrtvo :D

Asi tak. A to poslední dobou sleduji, že se zlepšujete ve spamování, za chvíli snad ani nebudu mít co mazat...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
24. 3. 2008 / 13:54:09 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Asi tak. A to poslední dobou sleduji, že se zlepšujete ve spamování, za chvíli snad ani nebudu mít co mazat...

jsme se zlepšili, protože ses zlepšil ty :D už není komu odpovídat spamy na spamy :D užs mně něco vymazal vůbec?

dement...
Logan
24. 3. 2008 / 13:56:05 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jsme se zlepšili, protože ses zlepšil ty :D už není komu odpovídat spamy na spamy :D užs mně něco vymazal vůbec?

U tebe většinou stačí upozornit, že se jedná o OT a ty toho necháš. Mažu většinou příspěvky nejmenovaného uživatele, protože jsou totálně mimo. Ale myslím, že víš, o kom mluvím...

Pavlus
24. 3. 2008 / 14:23:05 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

U tebe většinou stačí upozornit, že se jedná o OT a ty toho necháš. Mažu většinou příspěvky nejmenovaného uživatele, protože jsou totálně mimo. Ale myslím, že víš, o kom mluvím...

"jestli řeknu, kdo za to může, tak se to taky vystřihne... takže to neřeknu, ale je to on, dám na to krk, že jde o něj... a až se mi dostane pod ruku, tak mu uříznu obě... ...tupým nožem..." :D

dement...
Logan
24. 3. 2008 / 14:26:20 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

"jestli řeknu, kdo za to může, tak se to taky vystřihne... takže to neřeknu, ale je to on, dám na to krk, že jde o něj... a až se mi dostane pod ruku, tak mu uříznu obě... ...tupým nožem..." :D

Asi tak nějak, jenže neuříznu, bude z něj dort...