Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Co bych tam dělal? Tam net není...
Ale jsou takoví blázni co jsi vemou noťas do vany a v klidu se koupou... Jen bych ho nechtěl utopit...
konz napsal(a):
Ale jsou takoví blázni co jsi vemou noťas do vany a v klidu se koupou... Jen bych ho nechtěl utopit...
To by byla psina...
Logan napsal(a):
To by byla psina...
to teda jo no. Pak ho tejden susit.
konz napsal(a):
to teda jo no. Pak ho tejden susit.
To je fakt, to bych tam radši utopil fén...
Logan napsal(a):
To je fakt, to bych tam radši utopil fén...
Aha. A ještě byl v te vaně co?:D
konz napsal(a):
Aha. A ještě byl v te vaně co?:D
Kdo vymýšlel ty hodnosti proboha? Teď jsem si smíchy poprskal monitor...
Logan napsal(a):
Kdo vymýšlel ty hodnosti proboha? Teď jsem si smíchy poprskal monitor...
Taky jak sem si tě přečetl, ještě trochu v rychlosti. Tak sem viděl něco úplně jiného:D...
konz napsal(a):
Taky jak sem si tě přečetl, ještě trochu v rychlosti. Tak sem viděl něco úplně jiného:D...
Bojím se zeptat co jsi viděl...
Logan napsal(a):
Bojím se zeptat co jsi viděl...
Nechtěj vědět...Ale hodně to tak jde poznat. MYslím že můžeš počítat s tím že to se bude stuoňovat, pak bude větší spamer, velký spamer, ještě větší spamer, a pak možná poslední a to budeš GIGA SPAMER. A nebo ještě TERA SPAMER....
konz napsal(a):
Nechtěj vědět...Ale hodně to tak jde poznat. MYslím že můžeš počítat s tím že to se bude stuoňovat, pak bude větší spamer, velký spamer, ještě větší spamer, a pak možná poslední a to budeš GIGA SPAMER. A nebo ještě TERA SPAMER....
Já bych radši The Chosen One :-)