Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Jo a Fruiko je už ze mě šedivej...
to ne je jeste mladej...
184268 napsal(a):
to ne je jeste mladej...
A sportuje, ale jak udeří čtyřicítka, tak bude jak starej dědek...
Logan napsal(a):
A sportuje, ale jak udeří čtyřicítka, tak bude jak starej dědek...
to bude z kazdyho...
184268 napsal(a):
to bude z kazdyho...
Ale jen z Fruika ve čtyřiceti a to jen proto, že mi poslal pozvánku na Serialzone... :-D
Logan napsal(a):
Ale jen z Fruika ve čtyřiceti a to jen proto, že mi poslal pozvánku na Serialzone... :-D
to byl možná jeden z největších omylů jeho života...
184268 napsal(a):
to byl možná jeden z největších omylů jeho života...
Hehehe, tomuhle říkám příspěvek, ještě že tu není Nejvyšší...
Logan napsal(a):
Hehehe, tomuhle říkám příspěvek, ještě že tu není Nejvyšší...
tjn ale stejně třeba by se chtěl největšího spemaře zbavit tak tedka lituje ze ti vubec poslal prihlasku...
184268 napsal(a):
tjn ale stejně třeba by se chtěl největšího spemaře zbavit tak tedka lituje ze ti vubec poslal prihlasku...
To zase podcenuješ Fruika, on prostě udělal z největšího spamera Cleanera. Takže se orientuji v příspěvcích a znám způsoby spamerů. Jen nedělám bordel, spíš naopak...
Logan napsal(a):
To zase podcenuješ Fruika, on prostě udělal z největšího spamera Cleanera. Takže se orientuji v příspěvcích a znám způsoby spamerů. Jen nedělám bordel, spíš naopak...
no tim bych si nebyl nekdy zas tak jistej...
184268 napsal(a):
no tim bych si nebyl nekdy zas tak jistej...
Konz se snaží držet v bezpečných místnostech a tobě příspěvky mažu, tak co chceš víc???