Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
to bych měl být asi rád co? jo jsem. A na jak ho uděláme? ten dort...
To nechám na tobě, abych měl taky nějaké překvapení...
Logan napsal(a):
To nechám na tobě, abych měl taky nějaké překvapení...
já bych tam dal něco jinýho než mě , nemohl bych na svatbu jit za něco jinýho , třeba za muzikanta , nebo kameramana?
184268 napsal(a):
já bych tam dal něco jinýho než mě , nemohl bych na svatbu jit za něco jinýho , třeba za muzikanta , nebo kameramana?
a umíš na něco hrát? (krom nervů?:-)) jestli ne tak pujdeš do dortu. a kameraman už je objednanej...
konz napsal(a):
a umíš na něco hrát? (krom nervů?:-)) jestli ne tak pujdeš do dortu. a kameraman už je objednanej...
umín na keyboad , klavír , kytaru a akordeon...
184268 napsal(a):
umín na keyboad , klavír , kytaru a akordeon...
Klavír nefunguje budou klávesy, místo kytary budou housle tak že asi nic moc... Máš to jasné. jdeš do dortu...
konz napsal(a):
Klavír nefunguje budou klávesy, místo kytary budou housle tak že asi nic moc... Máš to jasné. jdeš do dortu...
klávesy jsou keyboard...
184268 napsal(a):
klávesy jsou keyboard...
no a zrovna dneska mi psali že tam nemají proud tak že smůla. Dort máš jistej...
konz napsal(a):
no a zrovna dneska mi psali že tam nemají proud tak že smůla. Dort máš jistej...
A na nějakej dobrej způsob, ať si pošmáknu!
Logan napsal(a):
A na nějakej dobrej způsob, ať si pošmáknu!
takže ze syrovýho masa :D
Pavlus napsal(a):
takže ze syrovýho masa :D
S piškotem, to já rád!!!