Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
tak dík. Přijdem. A kolik tam bude asi lidí?
Z mé strany nic moc, z Pavlusčiny docela dost, to asi nespočítám, nemám tolik drápů... :-D
Logan napsal(a):
Z mé strany nic moc, z Pavlusčiny docela dost, to asi nespočítám, nemám tolik drápů... :-D
:D tak to bude asi trochu drahá svatba...:D
konz napsal(a):
:D tak to bude asi trochu drahá svatba...:D
Budu muset víc makat... :-D
Logan napsal(a):
Budu muset víc makat... :-D
to jo a nesedět jen na netu. Myslím že jako řidič busu se moc neuživíš...
konz napsal(a):
to jo a nesedět jen na netu. Myslím že jako řidič busu se moc neuživíš...
Nebo budu muset vyhrát ve Sportce... :-D
Logan napsal(a):
Nebo budu muset vyhrát ve Sportce... :-D
:D tak to hodně štěstí. Já nevyhrál nikdy nic. Akorát snad jen 200kč. Zato co se dá najít na zemi... 2000,- 400,- a pod. Jsem si jednu dobu celkem žil...
konz napsal(a):
:D tak to hodně štěstí. Já nevyhrál nikdy nic. Akorát snad jen 200kč. Zato co se dá najít na zemi... 2000,- 400,- a pod. Jsem si jednu dobu celkem žil...
Na zemi v cizí kapse?
Logan napsal(a):
Na zemi v cizí kapse?
na zemi. Kdysy 2000,- pak asi 200,- a teď nedávno 400,- na náměstí kde prošlo asi 100 lidí... a pak za týden asi 25,- sice to nebylo už tolik ale na pivo akorát...
konz napsal(a):
na zemi. Kdysy 2000,- pak asi 200,- a teď nedávno 400,- na náměstí kde prošlo asi 100 lidí... a pak za týden asi 25,- sice to nebylo už tolik ale na pivo akorát...
A jak ty lidi nutíš, aby ty prachy hodili na zem? Násilím???
Logan napsal(a):
A jak ty lidi nutíš, aby ty prachy hodili na zem? Násilím???
no někdy jo, ale většinou se na ně stačí podívat a oni vyhazujou všechno co mají...