Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
5. 4. 2008 / 14:32:22 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

tu tam právě nemám....

Tak to bych tu klávesnici chtěl vidět, z té už moc nebude...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 4. 2008 / 14:33:44 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak to bych tu klávesnici chtěl vidět, z té už moc nebude...

no... celkem od ní odlétají kousky...:D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
5. 4. 2008 / 14:34:53 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no... celkem od ní odlétají kousky...:D

Míň chlastej a pak ti zbude na novou klávesnici...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
5. 4. 2008 / 14:35:44 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Míň chlastej a pak ti zbude na novou klávesnici...

HAHA! prachy na ní mám, ale ještě se mi pro novou nechce. Z touhle mě to celkem baví. Můžu do ní mlátit jak chci...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
5. 4. 2008 / 14:36:32 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

HAHA! prachy na ní mám, ale ještě se mi pro novou nechce. Z touhle mě to celkem baví. Můžu do ní mlátit jak chci...

To já taky. Když se rozfláká, tak si prostě koupím novou...

konz
5. 4. 2008 / 14:37:58 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To já taky. Když se rozfláká, tak si prostě koupím novou...

jo no. Už mám vyhlídnutou novku s plno funkcema. Akorát ještě na ni našetřit, a třeba ještě chvilku počkám až zlevní. Myslím že do tehle budu mlátit až mě bude kopat elektřina do prstu...

Logan
5. 4. 2008 / 14:39:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo no. Už mám vyhlídnutou novku s plno funkcema. Akorát ještě na ni našetřit, a třeba ještě chvilku počkám až zlevní. Myslím že do tehle budu mlátit až mě bude kopat elektřina do prstu...

Máme asi rozdílný názor na výši slev. Podle mě už klávesnice stojí pakatel a to i mé oblíbené multimediální...

Editováno: 2x | Naposledy: 5. 4. 2008 / 14:40:18
konz
5. 4. 2008 / 14:41:28 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Máme asi rozdílný názor na výši slev. Podle mě už klávesnice stojí pakatel a to i mé oblíbené multimediální...

no možná jo. Ale víš co jak to slevní tak to buĎ koupím a nebo přijde ještě nějaká lepší a vemu tu...

Logan
5. 4. 2008 / 14:44:32 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no možná jo. Ale víš co jak to slevní tak to buĎ koupím a nebo přijde ještě nějaká lepší a vemu tu...

Takhle to nemůžeš brát, to by jsi mohl čekat věčně...

konz
5. 4. 2008 / 14:46:06 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Takhle to nemůžeš brát, to by jsi mohl čekat věčně...

to je taky fakt. Myslím že budu muset sehnat celý plán klávesnice. Protože se mi rozsypala a já mam nějak zpřeházená písmena...