Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zkoumal jsi seznam uživatelů a zjistil jsi, že jsi tu sám? Tak zanech vzkaz! Dokaž, že jsi poslední Mohykán...
Já tu jsem sám velice často, nebo jen s tebou... ale tebe podezřívám z nějakýho autorefresh pluginu :D
scr00chy napsal(a):
Já tu jsem sám velice často, nebo jen s tebou... ale tebe podezřívám z nějakýho autorefresh pluginu :D
Většinou při práci nechávám běžet Serialzone v pozadí, druhý problém je, že jsem vzhůru v dobu nezvyklou na normální lidi. A třetí je to, že jsem se hodil marod, takže už nedělám nic jiného, než že lítám na netu :-)
Logan napsal(a):
Většinou při práci nechávám běžet Serialzone v pozadí, druhý problém je, že jsem vzhůru v dobu nezvyklou na normální lidi. A třetí je to, že jsem se hodil marod, takže už nedělám nic jiného, než že lítám na netu :-)
ja jsem tu taky vetsinou v nezvyklou dobu pro normalni lidi, treba v osm rano kdyz su v praci...
Pavlus napsal(a):
ja jsem tu taky vetsinou v nezvyklou dobu pro normalni lidi, treba v osm rano kdyz su v praci...
V tu dobu já přemýšlím, jestli už půjdu spát, nebo se ještě na něco podívám (třeba na Red Dwarfa)...
Logan napsal(a):
V tu dobu já přemýšlím, jestli už půjdu spát, nebo se ještě na něco podívám (třeba na Red Dwarfa)...
to ses teda vydrznej...
Logan napsal(a):
tyhle myslenky mam tak kolem ctvrte rano, jestli to ma vubec cenu jeste jit spat... tak mam si dat jeste jeden nebo uz ne? :)
no satlo se mi že sem tu byl chvilku sám, Řekl bych že nejvíc tady "smrdí" Logan:)
No a na svi.u je jak se podivam na posledni Diskuse a je tam jen moje jmeno...:-(