Diskuzní fórum

Jsem tu jediný, web je můj!!!

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 1. 2008 / 12:34:21 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Počkal jsem dostatečně dlouho, teď už Fruiko určitě spí a nepřekazí mi to. Jsem prostě geniální!

Fruiko nespal. :-) Ale jelikož si vypnul SPAM fóra, tak to neviděl. To tě zachránilo. :-P

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
25. 1. 2008 / 16:26:53 (před 16 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Fruiko nespal. :-) Ale jelikož si vypnul SPAM fóra, tak to neviděl. To tě zachránilo. :-P

Uvidíme dnes... :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 1. 2008 / 18:56:55 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Uvidíme dnes... :-)

No jsem zvedav....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
26. 1. 2008 / 01:01:03 (před 16 roky)
off

Já vím, že je ještě brzo, ale zkouším, jestli Fruiko někde nekalí. V každém případě jsem tu sám...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan
26. 1. 2008 / 03:28:30 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já vím, že je ještě brzo, ale zkouším, jestli Fruiko někde nekalí. V každém případě jsem tu sám...

Skončil Vetřelec, začal seriál Millenium a Fruiko pořád nikde... Začínám se tady bát tak sám, tedy bál bych se, kdybych nebyl Poslední Mohykán... :-)

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 1. 2008 / 03:35:32 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Skončil Vetřelec, začal seriál Millenium a Fruiko pořád nikde... Začínám se tady bát tak sám, tedy bál bych se, kdybych nebyl Poslední Mohykán... :-)

nejses:D

dement...
Logan
26. 1. 2008 / 03:37:43 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

nejses:D

Ale! Sestra ve zbrani! Jen si skočím na cigáro a hned se ti budu věnovat...

Pavlus
26. 1. 2008 / 04:01:08 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale! Sestra ve zbrani! Jen si skočím na cigáro a hned se ti budu věnovat...

sem si skocila udelat nejakym mym spolubydlicim toust a cigarko sme si dali taky :D

dement...
Logan
26. 1. 2008 / 04:03:02 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

sem si skocila udelat nejakym mym spolubydlicim toust a cigarko sme si dali taky :D

Přesuneme se do naší místnosti...

Pavlus
26. 1. 2008 / 04:05:15 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Přesuneme se do naší místnosti...

vasi nasi...

dement...