Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Počkal jsem dostatečně dlouho, teď už Fruiko určitě spí a nepřekazí mi to. Jsem prostě geniální!
Fruiko nespal. :-) Ale jelikož si vypnul SPAM fóra, tak to neviděl. To tě zachránilo. :-P
Fruiko napsal(a):
Fruiko nespal. :-) Ale jelikož si vypnul SPAM fóra, tak to neviděl. To tě zachránilo. :-P
Uvidíme dnes... :-)
Logan napsal(a):
Uvidíme dnes... :-)
No jsem zvedav....
Já vím, že je ještě brzo, ale zkouším, jestli Fruiko někde nekalí. V každém případě jsem tu sám...
Logan napsal(a):
Já vím, že je ještě brzo, ale zkouším, jestli Fruiko někde nekalí. V každém případě jsem tu sám...
Skončil Vetřelec, začal seriál Millenium a Fruiko pořád nikde... Začínám se tady bát tak sám, tedy bál bych se, kdybych nebyl Poslední Mohykán... :-)
Logan napsal(a):
Skončil Vetřelec, začal seriál Millenium a Fruiko pořád nikde... Začínám se tady bát tak sám, tedy bál bych se, kdybych nebyl Poslední Mohykán... :-)
nejses:D
Pavlus napsal(a):
nejses:D
Ale! Sestra ve zbrani! Jen si skočím na cigáro a hned se ti budu věnovat...
Logan napsal(a):
Ale! Sestra ve zbrani! Jen si skočím na cigáro a hned se ti budu věnovat...
sem si skocila udelat nejakym mym spolubydlicim toust a cigarko sme si dali taky :D
Pavlus napsal(a):
sem si skocila udelat nejakym mym spolubydlicim toust a cigarko sme si dali taky :D
Přesuneme se do naší místnosti...