Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
A už je to tu zase moje...
hej chodíš ty vubec někdy spát? :D co chvilku tu napsane že ses tu sám...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
hej chodíš ty vubec někdy spát? :D co chvilku tu napsane že ses tu sám...
dobrá otázečka...
Simpsonovi: Ředitel školy
184268 napsal(a):
dobrá otázečka...
jo že? Zajimalo by mě jak asi vypada když tu celou noc sedí, a pak jde do práce...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
jo že? Zajimalo by mě jak asi vypada když tu celou noc sedí, a pak jde do práce...
to sme dva...
184268 napsal(a):
to sme dva...
hej radši Pšt! OT
No jo no, tak tady v počtu příspěvků opravdu vedu. A propo, je to tu zase moje...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
No jo no, tak tady v počtu příspěvků opravdu vedu. A propo, je to tu zase moje...
nemachruj :-)))
184268 napsal(a):
nemachruj :-)))
Hehehe...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Hehehe...
me se to jeste nepovedlo byt tady sam...
184268 napsal(a):
me se to jeste nepovedlo byt tady sam...
To je jednoduché. Až budou všichni spát, ty buď vzhůru a dej si pozor na Fruika...