Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
cha chá, tak a su tu jedina :D
a nejseš :P
Furiant napsal(a):
a nejseš :P
to byla jenom sekundicka... ale kdyz jsem do toho fora lezla, tak sem byla sama :)
Pavlus napsal(a):
to byla jenom sekundicka... ale kdyz jsem do toho fora lezla, tak sem byla sama :)
No ono mě to asi zrovna nějak v tu chvíli odhlásilo, protože jsem to měl tady otevřený... učím se na zkoušky ze skript v notebooku a tak to někdy přepnu sem no.. :D
Furiant napsal(a):
No ono mě to asi zrovna nějak v tu chvíli odhlásilo, protože jsem to měl tady otevřený... učím se na zkoušky ze skript v notebooku a tak to někdy přepnu sem no.. :D
ja bych zase prozmenu mela pracovat, akorat misto toho porad prepinam mezi meebem a serialzone :D
Pavlus napsal(a):
ja bych zase prozmenu mela pracovat, akorat misto toho porad prepinam mezi meebem a serialzone :D
Jo, to taky znám... obzvlášť z léta, když jsem byl v práci.. to bylo otevřený kfilmu.net, xchat a ještě qip... :D jenže jsem dělal takovou práci, že když přijeli lidi, makat jsem musel, takže to nešlo moc dobře :))
Furiant napsal(a):
Jo, to taky znám... obzvlášť z léta, když jsem byl v práci.. to bylo otevřený kfilmu.net, xchat a ještě qip... :D jenže jsem dělal takovou práci, že když přijeli lidi, makat jsem musel, takže to nešlo moc dobře :))
ja delam na pul uvazku v knihovne, takze prakticky porad sedim u kompu a to katalogizovani je takovy jednotvarny, tak se musim rozptylovat mezitim :D
Pavlus napsal(a):
ja delam na pul uvazku v knihovne, takze prakticky porad sedim u kompu a to katalogizovani je takovy jednotvarny, tak se musim rozptylovat mezitim :D
Aha, tak to věřím, že se musíš rozptylovat.. :) To já dělal výběrčího parkovného.. seděl jsem před boudou, ve který byl kompl napojenej na net a když nejezdily auta a nebyli lidi, tak jsem si brouzdal po netu.. když byl fofr, tak na to zase nebyl čas, pže se nestíhalo a lítalo od jednoho auta k druhýmu.. :)
Sice tu nejsem jedinej, Ale teď jsem viděl že tu bylo dost lidí jako myslím registrovaných. Tak jen tak dál.
A tentokrát mi to snad nikdo nezkazí...
Ty mě nutíš se vždycky přihlásit...