Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, už to tak vypadá.
Není dobré, aby člověk byl sám.
Genesis, 2.18
Už zase chrápou!!!
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Už zase chrápou!!!
No tak!!! Nespat tak dlouho prospívá zdraví!!! A propo, to aby jsi mě neobviňoval ze spánku Martine...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
A zase já. Kupodivu jsem tu jediný...
Někteří spí, někteří řádí, jen Logan číhá v temnotách...
tak asi na koho Logan číhá....
Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 5. 2008 / 15:47:08
Nikola9 napsal(a):
Podruhé v životě jsem tu sama...velice si to užívám!
Dobrej pocit, viď? Ale je čas, abych převzal žezlo... :-)
Aspoň jsem tu zatím sám.
Není dobré, aby člověk byl sám.
Genesis, 2.18