Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Joo, zase tu straším já, ale třeba se tu dneska Scr00chy neobjeví... :-D (Jejda, jsem mu docela zprasil nick, ještě že to neviděl...)
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 6. 2008 / 00:32:15
Je to tak. Jsem tu sám.
Není dobré, aby člověk byl sám.
Genesis, 2.18
Som tu sám...
Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
No a opět nečekaně já...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Jsem tu zase sám. Tentokrát mám ale na 9.
Není dobré, aby člověk byl sám.
Genesis, 2.18
Nějak nemůžu spát, páč přemýšlím, nicméně koukám, že jsem jediný, komu něco nedá spát... Ale má to i tu lepší stránku, jsem tu jediný, web je můj!!!
Logan napsal(a):
Nějak nemůžu spát, páč přemýšlím, nicméně koukám, že jsem jediný, komu něco nedá spát... Ale má to i tu lepší stránku, jsem tu jediný, web je můj!!!
Už ne, teď jsem tu sám já :P
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 6. 2008 / 03:17:38
Web je opět jen v mých rukou...