Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Měl bych návrh. Do tabulky u seriálu, kde je vyplněna domovská stanice by podle mě byla dobrá také kolonka pro první českou televizi, která seriál vysílala. Někdy by mě totiž zajímalo na které TV seriál běží/běžel bez toho abych to musel hledat v TV programu. V závorce by mohli být i další česká stanice které by ten seriál vyslali, ale mě jde spíš o tu první. Co vy na to?
zipacna napsal(a):
Měl bych návrh. Do tabulky u seriálu, kde je vyplněna domovská stanice by podle mě byla dobrá také kolonka pro první českou televizi, která seriál vysílala. Někdy by mě totiž zajímalo na které TV seriál běží/běžel bez toho abych to musel hledat v TV programu. V závorce by mohli být i další česká stanice které by ten seriál vyslali, ale mě jde spíš o tu první. Co vy na to?
Že neznáme dobrovolníka, který by to svědomitě vyplňoval. Existuje totiž nepřeberné množství kanálů, které mě vždy překvapí tím, že to tam už běželo (Universal, Axn)...