Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,
Rád bych se zeptal je někde nějaký seznam seriálů, které byly top v určitém roce?
Pokud nic takového není, rád bych uvítal mít možnost zobrazit si "trendy" seriály z minulých let.
Asi ne úplně na základě hodnocení, ten seznam se moc nezměnil za poslední roky ale možná podle informací ze sekce "s největším potenciálem" nebo "nejpopulárnější za 30 dní". - tak vytáhnout vždy každý měsíc 1-2 seriály a ty přidat do toho seznamu.
Bylo by zajímavé, které seriály byly trendy v minulosti a prošvihl jsem je a podobné.
Děkuji za vyslyšení.
PS: a nejde i upravit filtr seriálů aby měl více stránek a zobrazil více výsledků než jen 100?
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
Zdravím,
Rád bych se zeptal je někde nějaký seznam seriálů, které byly top v určitém roce?
Pokud nic takového není, rád bych uvítal mít možnost zobrazit si "trendy" seriály z minulých let.
Asi ne úplně na základě hodnocení, ten seznam se moc nezměnil za poslední roky ale možná podle informací ze sekce "s největším potenciálem" nebo "nejpopulárnější za 30 dní". - tak vytáhnout vždy každý měsíc 1-2 seriály a ty přidat do toho seznamu.
Bylo by zajímavé, které seriály byly trendy v minulosti a prošvihl jsem je a podobné.
Děkuji za vyslyšení.
PS: a nejde i upravit filtr seriálů aby měl více stránek a zobrazil více výsledků než jen 100?
Ahoj, v žebříčcích máme za každý rok nejlepší novinky daného roku:
https://www.serialzone.cz/serialy/top10-novinky/
Ale jinak filtr je na to šikovný, stačí si tam zadat začátek vysílání a seřadit výsledky podle tvých preferovaných kritérií - např. podle nejlepšího průměrného procentuálního hodnocení nebo podle počtu lidí, kteří mají seriály v oblíbených.
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/?zeme=&stanice=&pismenkojazyk=puvodni&pismenko=&rokfiltr=presne&rok=2022&status=&rokfiltr2=presne&statusrok=&epizodmin=&epizodmax=&casmin=&casmax=&hodnocenimin=&hodnocenimax=&minmax=min&hodnocenipocet=&videne=&razeni=tmp_like
Jinak kvůli náročnosti filtru je omezený na 100 výsledků, pokud máš aktivní VIP (dá se pořídit na měsíc za 10 000 kreditů), tak se filtr rozšíří na 250 výsledků.
ragelly napsal(a):
Ahoj, v žebříčcích máme za každý rok nejlepší novinky daného roku:
https://www.serialzone.cz/serialy/top10-novinky/
Ale jinak filtr je na to šikovný, stačí si tam zadat začátek vysílání a seřadit výsledky podle tvých preferovaných kritérií - např. podle nejlepšího průměrného procentuálního hodnocení nebo podle počtu lidí, kteří mají seriály v oblíbených.
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/?zeme=&stanice=&pismenkojazyk=puvodni&pismenko=&rokfiltr=presne&rok=2022&status=&rokfiltr2=presne&statusrok=&epizodmin=&epizodmax=&casmin=&casmax=&hodnocenimin=&hodnocenimax=&minmax=min&hodnocenipocet=&videne=&razeni=tmp_like
Jinak kvůli náročnosti filtru je omezený na 100 výsledků, pokud máš aktivní VIP (dá se pořídit na měsíc za 10 000 kreditů), tak se filtr rozšíří na 250 výsledků.
Jé, děkuji! Jsi zlatíčko.
Asi jsem slepý ale toho top10 novinky podle roku jsem si nikdy nevšiml za ty roky :D.
To jsem rád, že to tu je.
A děkuji i za informaci o tom VIP,
Už jsem se v minulosti zběžně díval na VIP ale tuto informaci jsem nepochytil.
Další důvod navíc, proč si ho pořídit.
❤️
Jé, děkuji! Jsi zlatíčko.
Asi jsem slepý ale toho top10 novinky podle roku jsem si nikdy nevšiml za ty roky :D.
To jsem rád, že to tu je.
A děkuji i za informaci o tom VIP,
Už jsem se v minulosti zběžně díval na VIP ale tuto informaci jsem nepochytil.
Další důvod navíc, proč si ho pořídit.
❤️
Ono je to tu tuším třetí rok, ale fruiko to dodělal i zpětně pro předchozí roky :) Je to vlastně řazené podle toho, jak si sami uživatelé vyplňují své osobní top 10 daného roku na svém uživatelském profilu.
ragelly napsal(a):
Ono je to tu tuším třetí rok, ale fruiko to dodělal i zpětně pro předchozí roky :) Je to vlastně řazené podle toho, jak si sami uživatelé vyplňují své osobní top 10 daného roku na svém uživatelském profilu.
Tak to je super.
Já jsem i zjistil, že tím jak používám serialzone v 99% jen na mobilu, tak jsem si nerozklikl nikdy i ty další nabídky v té topce a proto jsem si toho nikdy nevšiml. :D
Ve variantě pro PC je to hezký vidět a na mobilu mi to nenapadlo no. :D
Jinak ještě dotaz, koukal jsem na to předplacení toho newsletteru.
Na té stránce Gazetisto a tam si musím založit také účet abych díky tomu mohl mít VIP? A pak mám něco udělat aby to poznalo, že jsem to já abych dostal VIP? :D
Protože tlačítko na to abych fruikovi koupil pizzu nefunguje :(
Na té stránce Gazetisto a tam si musím založit také účet abych díky tomu mohl mít VIP? A pak mám něco udělat aby to poznalo, že jsem to já abych dostal VIP? :D
S tím nemám zkušenosti, Fruiko určitě poradí.
Tak to je super.
Já jsem i zjistil, že tím jak používám serialzone v 99% jen na mobilu, tak jsem si nerozklikl nikdy i ty další nabídky v té topce a proto jsem si toho nikdy nevšiml. :D
Ve variantě pro PC je to hezký vidět a na mobilu mi to nenapadlo no. :D
Jj musíš založit účet, ideálně se stejným mailem jako máš tu na SerialZone, pak na to v neděli přijdu a účty propojím. Nebo mi napsat a já to propojím hned a i s jiným e-mailem.
Pizza tvrdí, že porušujeme nějaký jejich pravidla, ale nejsou schopni mi říct jaké.
Fruiko napsal(a):
Jj musíš založit účet, ideálně se stejným mailem jako máš tu na SerialZone, pak na to v neděli přijdu a účty propojím. Nebo mi napsat a já to propojím hned a i s jiným e-mailem.
Pizza tvrdí, že porušujeme nějaký jejich pravidla, ale nejsou schopni mi říct jaké.
Děkuji :)
Ok, tak email použiji stejný.
V klidu, počkám do neděle.
Možná jsi té pizzy měl až moc a porušuješ pravidla o váze O_o
Děkuji :)
Ok, tak email použiji stejný.
V klidu, počkám do neděle.
Možná jsi té pizzy měl až moc a porušuješ pravidla o váze O_o
Nastaveno, projevit by se mělo příští přihlášení.
Jinak původní nápad není marný. TOP 10 novinek to částečně řeší, ale zkusím si pohrát i s těmi nejsledovanějšími za období. Jsem schopný to vytahat i po těch měsících, zkusím ale nejdřív roky, ale tam se trochu bojí, že to zase převálcují ty klasiky jako BBT, protože jejich roční přírůstek bude nejspíš pořád dost veliký na to, aby převálcovali novinky v daném roce.
Zdravím,
Děkuji za vyslyšení.
Ještě mě napadlo, že požadavky na trendy roku celkem splňuje série článků hity roku, která vychází vždy v prosinci.