Diskuzní fórum

Top seriály roku

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 5. 2023 / 10:11:46 (před 78 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Ještě mě napadlo, že požadavky na trendy roku celkem splňuje série článků hity roku, která vychází vždy v prosinci.

Jo to je pravda.
Na to jsem si nevzpomněl.
Super a děkuji za aktivaci VIP.

Osobně teda celkově jsem se stránkou seriálzone spokojený a používal jsem ji na informace už dávno před registrací ale články mi zde přijdou docela "schované" když se snažím najít něco z minulosti. Nebo tak.
Používám teda serialzone jen na mobilu a v tomto směru je to asi jediná výtka, která mě napadla. + některé drobné texty se nepřizpůsobí šířce telefonu a pokračují za obrazovku.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
19. 5. 2023 / 10:20:57 (před 78 týdny)
on
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):

Jo to je pravda.
Osobně teda celkově jsem se stránkou seriálzone spokojený a používal jsem ji na informace už dávno před registrací ale články mi zde přijdou docela "schované" když se snažím najít něco z minulosti. Nebo tak.

Bohužel mě nenapadá jak to řešit. Už jich je hodně. :-) Jdou sice vyhledávat a snažíme se je vázat na relevantní seriály, ale evidentně to nestačí. :-(

Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):

Používám teda serialzone jen na mobilu a v tomto směru je to asi jediná výtka, která mě napadla. + některé drobné texty se nepřizpůsobí šířce telefonu a pokračují za obrazovku.

Hlásit. Většinou se pokusíme opravit, ale ne vždy se vše na mobily vejde (problém je hlavně u článků s tabulkou a starších nepřevedených šablon).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 5. 2023 / 10:28:16 (před 78 týdny)
off

[link][/link]

Fruiko napsal(a):

Bohužel mě nenapadá jak to řešit. Už jich je hodně. :-) Jdou sice vyhledávat a snažíme se je vázat na relevantní seriály, ale evidentně to nestačí. :-(

Hlásit. Většinou se pokusíme opravit, ale ne vždy se vše na mobily vejde (problém je hlavně u článků s tabulkou a starších nepřevedených šablon).

Toto co myslím tak jsou "detaily".
Tabulky teda taky ale tam to chápu.
To otočím telefon na šířku nebo si pořídím Fold no :D :D
Ale třeba zde https://www.serialzone.cz/serialy/nejsledovanejsi/

Tak ten text hned na začátku: Seriály, které máte nejčastěji ve svých sledovaných a tedy i ve
watchlistu
.

Tak ten třeba nevidím celý. Chybí mi tam slovo Watchlist.
Vlastně u každého žebříčku, když je tam takový delší text, tak mi chybí poslední slovo nebo tak.

2/2
12