Diskuzní fórum

Watchlist - odškrtávání již zkouknutých seriálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 5. 2023 / 21:42:11 (před 77 týdny)
off

Zdravím,
Nevím jak ostatní ale já mám vždy problém si najít nový seriál a tak většinou recykluji již viděné seriály.
A chybí mi zde možnost si "ukládat" kde jsem (u jaké epizody) v již videnych seriálech.
Jelikož už jsem je viděl, tak je nemám ve watchlistu.

Určitě je zde možnost si ten seriál zase vyresetovat a zadávat ho znovu.
Ale za prvé si myslím, že by to šlo udělat i možná uživatelsky příjemnější a za druhé se to pak ani nepočítá do prokoukaných hodin. Což já bych ocenil, jelikož dost seriálů už jsem viděl i 7x bych řekl.

Myslím, že by to nemělo narušit stávající statistiku ale mohlo by to být jako vedlejší údaj, který by mohl být zajímavý.

A místo resetování seriálu bych právě ocenil tlačítko u seriálu, který mám zkouknutý.
Na které když kliknu, tak mi to ten seriál přidá do spodu watchlistu. Nejlépe do další kategorie ať mi to "nepřekáží" v seriálech co jsem neviděl a pod.

Já bych toto velmi ocenil, nevím jak ostatní ale já skrze opakovanému sledování nebo když koukám na seriál, který jsem viděl a koukám s někým jednou za týden, tak abych věděl kde jsem skončil.

Určitě je zde plno možností jak to řešit i teď - třeba i poznámkou u seriálu.

Nebo třeba přidat možnost v nastavení abych si povolit poznámku u watchlistu - a ve watchlistu by se mi úplně nahoře otevřel prostor pro poznámku, kterou bych měl furt na očích a mohl bych si tam dělat poznámky.
Nepatřila by k žádnému seriálu ale osobně je watchlist stránka, kterou používám nejvíce a mít poznámku na očích považuji za důležité a nezapomenu na ní. Když bych ji měl u seriálu, tak věřím, že zapomenu, že tam je :D

Děkuji,
Pokud se vám to jeví jako hlouposti, tak to smažte :D

Děkuji moc a přeji hezký večer

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 5. 2023 / 08:43:35 (před 77 týdny)
on

Já zrovna osobně jsem odpůrce rewatchů. :D

Ale jinak jak jsi říkal dá se to řešit resetem a přidáním do seznamu, který si šoupneš někam naspod, aby to nerušilo.

Ono totiž technicky to je dost náročné, protože to v jednoduchosti funguje tak, že to najde všechno co máš odškrnuté a následně hledá u každého seriálu, nejnižší neodškrtnutou epizodu. Takže v podstatě je nemožné do toho zařadit jednu epizodu dvakrát, protože existují jen dva stavy viděná/neviděná.

S tou poznámkou mi to přijde zase docela překombinovaný.

Ale ještě nad tím budu přemýšlet, jak by to šlo vyřešit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 5. 2023 / 21:39:10 (před 77 týdny)
off

Rozumím :D
Já bych bez toho asi nemohl existovat. Rád si pustím znovu seriály po nějaké době. Mám právě problém dokopat se k novým seriálům.

Určitě bych nechtěl aby ta jednoduchost a přehlednost v tom watchlistu zmizela.
Teď je watchlist super a nerad bych ho měnil.

Jen jak říkám no, určitě bych uvítal to zjednodušení postupu pro rewatch a třeba právě ty statistiky.
Ale co jsem tam pochopil, tak asi nejreálnější způsob by mohl být tzv. Makro
Kde se po kliknutí na button vytvoří seznam(pokud není vytvořený) a vyresetují se zkouknuté epizody.
Prostě to co uživatel může udělat teď sám jen to automatizovat

Výhoda by byla kdyby po odebrání seriálu ze seznamu, kdyby se navrátil do původní formy - opět zaškrtly všechny epizody jako zkouknuté

Ale zase nevím kolik takových uživatelů zde by to využilo nebo by to chtělo.

Je to čistě nápad.

Ale děkuji za zprávu. Moc si toho cením.

Editováno: 2x | Naposledy: 22. 5. 2023 / 21:43:26