Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, neuvažovali jste o tom změnit pravidla pro přidávané hlášky k seriálům? Jakože by přímá řeč mohla být v uvozovkách? Vždycky na to zapomenu a napíšu to podle pravidel českého pravopisu, jak jsem zvyklá, a pak mě mrzí, že tím přidělávám práci redaktorům, kteří to schvalují a musí mi to kvůli tomu zamítnout :-)
Vlastně ani nevím, jestli redaktoři, kteří nově přidávané hlášky schvalují, můžou tyhle naše chyby opravovat nebo jak to celé funguje...
Rebi napsal(a):
Ahoj, neuvažovali jste o tom změnit pravidla pro přidávané hlášky k seriálům? Jakože by přímá řeč mohla být v uvozovkách? Vždycky na to zapomenu a napíšu to podle pravidel českého pravopisu, jak jsem zvyklá, a pak mě mrzí, že tím přidělávám práci redaktorům, kteří to schvalují a musí mi to kvůli tomu zamítnout :-)
Vlastně ani nevím, jestli redaktoři, kteří nově přidávané hlášky schvalují, můžou tyhle naše chyby opravovat nebo jak to celé funguje...
Po těch letech by to asi pak byl styl “každý pes jiná ves”. Ale asi by šly automaticky mizet.
Jinak při schvalování to jde upravit.