Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
prvně bych chtěla ještě pochválit (zatím jsem se k tomu jinde nedostala) vývojáře, redaktory, titulkáře a prostě všechny kdo se nějak podílí na tomhle webu .. nová serialzone se mi hodně líbí a využívám jí denně (kalendář + watchlist je prostě k nezaplacení :D), tímto vám tedy DĚKUJU ... napadlo mě ještě, že by se mi občas šikla funkce oblíbit herce/herečku/režiséra (tak jako je to u oblíbit seriál) + navíc by bylo super mít pak všechny oblíbence vypsaný někde pohromadě a vždycky když by vyšel nějakej novej seriál ve kterým by dotyčný hrál tak by mě to nějak upozornilo nebo tak něco... jenom takovej nápad.. :)
no s režisérem by to asi moc nešlo, protože u seriálů to funguje jinak než u filmů. jeden seriál režíruje dohromady klidně 10 režisérů, kteří se střídají. to spíš tvůrce.
Nevím jestli je to reálné, ale docela se mi to líbí.
ševča napsal(a):
no s režisérem by to asi moc nešlo, protože u seriálů to funguje jinak než u filmů. jeden seriál režíruje dohromady klidně 10 režisérů, kteří se střídají. to spíš tvůrce.
to jo..no prostě kdyby to šlo tak jako třeba funkce oblíbit osobnost (herečka, tvůrce..) ... mě to napadlo tak, že třeba seriály za kterýma stojí J.J.Abrams se mi líbí - Lost, Fringe, Alias.. no a teď v lednu vyjde nový seriál Alcatraz právě taky od J.J.Abramse no a nebýt článku tady na serialzone tak je pravděpodobné že by mi tenhle serial unikl..
v programování, ve tvorbě stránek atd. se nevyznám, takže vůbec nevím, zda je to reálné nebo ne.. mě to prostě jenom napadlo a zajímalo by mě jestli se nějaká taková podobná funkce třeba už náhodou neplánuje ?..
Hruzka napsal(a):
prvně bych chtěla ještě pochválit (zatím jsem se k tomu jinde nedostala) vývojáře, redaktory, titulkáře a prostě všechny kdo se nějak podílí na tomhle webu .. nová serialzone se mi hodně líbí a využívám jí denně (kalendář + watchlist je prostě k nezaplacení :D), tímto vám tedy DĚKUJU ... napadlo mě ještě, že by se mi občas šikla funkce oblíbit herce/herečku/režiséra (tak jako je to u oblíbit seriál) + navíc by bylo super mít pak všechny oblíbence vypsaný někde pohromadě a vždycky když by vyšel nějakej novej seriál ve kterým by dotyčný hrál tak by mě to nějak upozornilo nebo tak něco... jenom takovej nápad.. :)
Tak tohle se mi opravdu hodně líbí :) To by bylo naprosto super, takže já se přidávám k této žádosti :)
k tomu se taky přikláním
Zajímavý nápad, líbí se mi a chtěl bych ho. :D Jsem zvědav, kdy se k tomu vyjádří někdo kompetentní :D
Tak to se mi teda hodne libi, rozhodne chci!
Tahle funkce by byla doslova skvělá,původně když jsem tu byl poprvé tak jsem kliknul na Osobnosti v očekávání že tam taková věcička bude ... bral bych to!