Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Treatys napsal(a):
Zajímavý nápad, líbí se mi a chtěl bych ho. :D Jsem zvědav, kdy se k tomu vyjádří někdo kompetentní :D
taky by mě zajímalo, pořád čekám kdy se někdo, kdo s tím něco může udělat nějak k tomu vyjádří, ale pořád nic.. možná někdy v daleké budoucnosti.. začínám se ale už bát, že to dopadne nějak takhle :D :
[IMG=http://img37.imageshack.us/img37/5512/skeletoncomputer.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Hruzka napsal(a):
taky by mě zajímalo, pořád čekám kdy se někdo, kdo s tím něco může udělat nějak k tomu vyjádří, ale pořád nic..
Tak zkus někomu přímo napsat vzkaz jestli by se nevyjádřil, tenhle nápad s oblíbenými herci by určitě stál za zvážení :-)
Lemonie napsal(a):
Tak zkus někomu přímo napsat vzkaz jestli by se nevyjádřil, tenhle nápad s oblíbenými herci by určitě stál za zvážení :-)
to jo, ale dalo by to dost práce ...
Lemonie napsal(a):
lukas.coolarik napsal(a):
to jo, ale dalo by to dost práce ...
Přesně tak.. myslím, že Fruiko a spol. mají práce dost, nechci je nějak víc zatěžovat, to ať mají radši víc času třeba na vymýšlení trofejí :D
Hruzka napsal(a):
Přesně tak.. myslím, že Fruiko a spol. mají práce dost, nechci je nějak víc zatěžovat, to ať mají radši víc času třeba na vymýšlení trofejí :D
Tak mně je jasný, že mají práce dost, ale myslim, že lepší než tady vzdychat "jó, bylo by to dobrý", je lepší rovnou vědět na čem jsme ;)
No mě by se taky líbilo mít možnost sledovat nové projekty mích oblíbených herců :)
Moc dobrý nápad. Do toho! :)