Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Odpustit znamená vzdát se naděje, že by se minulost mohla změnit...
Slyšela jsem to v Oprah show a nějak mě to chytlo.. :)
S poctivostí nejdřív pojdeš :D.
Neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
A nebo mé oblíbené z V jako Vendeta: Vi Veri Veniversum Vivus Vici- Mocí pravdy, za života, dobyl jsem svět :)
"Chevron 7 start."
Pre tých, ktorý sledujú Hviezdnu bránu, toto motto bude dobre známe. ;-)
Vítězí ten, kdo věří!
HC Pardubice ♥
Your life is yours alone. Rise up and live it. - Vas zivot je vas a jedine vas, povstante a zijte. (Volne prelozeno).
Seize the day (cause tomorrow you might be dead) - Uzivej dne. (protoze zitra muzes zemrit)
Nevim, jestli to jsou motta, kazdopadne se tim snazim ridit :-)
Když to nejde, použij sílu. Co nejde silou, jde ještě větší silou a co upadlo, to tam nepatřilo! :)
Illyria napsal(a):
Your life is yours alone. Rise up and live it. - Vas zivot je vas a jedine vas, povstante a zijte. (Volne prelozeno).
Seize the day (cause tomorrow you might be dead) - Uzivej dne. (protoze zitra muzes zemrit)
Nevim, jestli to jsou motta, kazdopadne se tim snazim ridit :-)
Koukám, taktéž fanda Meče pravdy? ;-)
"Blbost je taky dar boží."
"Škoda, že o své životní cestě rozhodujeme ve věku, kdy je pro nás nejdůležitější cestička v účesu."
"Lepší než drátem do oka."