Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takové poměrně známé: Lepší v životě ztratit minutu, než v minutě ztratit život...
Verča napsal(a):
Já mám prosté: Vždycky si vše udělám teď, abych potom měla čas na jiné věci!
Tak to jsi šťastný člověk, to potom neznáš dohánění na poslední chvíli ;-)
Já naopak jedu podle přísloví "Co nemusíš udělat dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volna"
weri napsal(a):
Tak to jsi šťastný člověk, to potom neznáš dohánění na poslední chvíli ;-)
Já naopak jedu podle přísloví "Co nemusíš udělat dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volna"
jo přesně a někdy to zajde až tak daleko, že bych slovo "den" nahradila slovem "tyden" nebo "mesic" :D
Pavlus napsal(a):
jo přesně a někdy to zajde až tak daleko, že bych slovo "den" nahradila slovem "tyden" nebo "mesic" :D
Nj.. pak na to zapomeneš a pak si na to vzpomeneš za 2 roky :D
Mé je: To nejlepší si nech vždy na konec...
A tím se řídím skoro ve všem...
Abby napsal(a):
Mé je: To nejlepší si nech vždy na konec...
A tím se řídím skoro ve všem...
to věřím.. myslíš s oblékáním, že si to necháš na poslední chvíli?
Verča napsal(a):
to věřím.. myslíš s oblékáním, že si to necháš na poslední chvíli?
Takhle to teda doopravdy nemyslím...tedy pokud je podle tebe oblékání to nejlepší-tak prosím.
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe. Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě. Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.
Oluska napsal(a):
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe. Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě. Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.
tak to si správně vystihla :D