Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takže Anetko, něco z toho by se ti mohlo líbit:
The Secret Life Of The American Teenager
Hellcats
Make It Or Break It
Melrose Place 2009
90210
Eastwick
Lost Girl
2 Broke Girls
One Tree Hill
a třeba i
Moonlight
Cougar Town
True Blood
No Ordinary Famil
Snad si něco vybereš.
vikkyy
Co tak Jane by Design? Startuje po Novém roce na ABC Family.
Anetka Klusáčková napsal(a):
Ahoj :) Nevíte o nějákým skvělým seriálu podobným jako je Vampire Diaries, Teen Wolf, Switched at Birth, Secret Circle, Ringer, Revenge, Pretty Little Liars, Nine Lives of Chloe King, Lying Game, Hart of Dixie, Gossip Girl a Gates ??
Ahoj, mě by hlavně zajímalo, pročpak jsi tohle téma založila celkově třikrát, z toho se dvakrát jmenovalo stejně? :) Jednou to bohatě stačí, dávej si na to pls pozor (Názvy nepsat nikdy s Caps Lockem.)!
alyssa18 napsal(a):
Co tak Jane by Design? Startuje po Novém roce na ABC Family.
Díky moc:) sleduju:)
vikkyy napsal(a):
Takže Anetko, něco z toho by se ti mohlo líbit:
The Secret Life Of The American Teenager
Hellcats
Make It Or Break It
Melrose Place 2009
90210
Eastwick
Lost Girl
2 Broke Girls
One Tree Hill
a třeba i
Moonlight
Cougar Town
True Blood
No Ordinary Famil
Snad si něco vybereš.
vikkyy
Děkuju, je toho kupa, polovinu znám, ale mrknu na ty ostatní:)
Ahojky lidičky.prosím Vás začala jsem sledovat seriál PLL a dokončila jsem 2.sérii.prosím Vás je už i 3.série nebo ta teprve bude?děkuji za radu
Mirka Gelienová napsal(a):
Ahojky lidičky.prosím Vás začala jsem sledovat seriál PLL a dokončila jsem 2.sérii.prosím Vás je už i 3.série nebo ta teprve bude?děkuji za radu
Teprve bude, 1. díl 3, série bude 6.6.
Mirka Gelienová napsal(a):
u serialu v epizodach mas datum 5.6.2012 zacne 3.rada
Ahoj ahoj ahoj :) Nevíte kdokoli, z jakého seriálu je tenhle obrázek? :) Spolužačka by to chtěla vědět a já si říkala, kde jinde než tady se zeptat :) Jestli to nevíte vy, tak snad nikdo :)
Je to očividně něco z abc family. Nejvíc se mi zdá, že by to mohl být Secret Life of The American Teenager.