Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U někteřých UK seriálů se časem natočila i US verze (více či méně úspěšná). Red Dwarf, Being Human,... Je některý seriál i obráceně? Tedy že první byla US verze?
o tom pochybuji :D američani se strašně opičí, dochází jim zajímavé nápady, tak čerpají inspiraci v anglii
blunta napsal(a):
o tom pochybuji :D američani se strašně opičí, dochází jim zajímavé nápady, tak čerpají inspiraci v anglii
To je i můj názor, ale zajímá mě, jestli se najde alespoň jeden obrácený příklad...
Myslím, že That '70s Show má anglický remake, ale nejsem si moc jistá. Britové si většinou dělají jen domácí verze různých amerických reality show a některých kriminálek.
Turmë napsal(a):
Myslím, že That '70s Show má anglický remake, ale nejsem si moc jistá. Britové si většinou dělají jen domácí verze různých amerických reality show a některých kriminálek.
Tak reality show nepočítám za seriály a kriminálka mě žádná nenapadá, máš nějakou konkrétní? Ale jestli máš That '70s Show pravdu, tak jsme něco našli. :-P
Law & Order: UK a našla jsem o tom i stránku na Wiki
Turmë napsal(a):
Law & Order: UK a našla jsem o tom i stránku na Wiki
Dobře ty. ;-) Teda je jich víc než bych čekal, sice tam jsou nějaké ty reality show a taky soutěže, takže se ten list zmenší, ale furt je to víc než, co jsem předpokládal (tj. max jeden :-D ).