Diskuzní fórum

Castle - nejoblíbenější epizoda

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
31. 12. 2011 / 17:20:37 (před 12 roky)
on

Pro mě to vždycky bude epizoda 02x17 - Tick, tick, tick. Parádní atmosféra, kdy jste seděli napjatí celou dobu, skvěle vygradovaný závěr, utnutý v nejdůležitějším bodě - prostě paráda, útok na smysly. Která je vaše nejoblíbenější? A dají se ve třetí a čtvrté řadě najít podobně kvalitní epizody?

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 2x | Naposledy: 31. 12. 2011 / 21:41:15
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
31. 12. 2011 / 17:39:58 (před 12 roky)
off

Jestli je to ta epizoda kterou myslím, jak tam byla ta agentka FBI a ten superpočítač, tak to byla ta úplně nejlepší epizoda Catlea. Souhlas. Byla to snad jediný epizoda které jsem kdy dal 100%.

Aby tě sežral velkej pes!
Seraphine313
31. 12. 2011 / 18:03:36 (před 12 roky)
on
zipacna napsal(a):

Jestli je to ta epizoda kterou myslím, jak tam byla ta agentka FBI a ten superpočítač, tak to byla ta úplně nejlepší epizoda Catlea. Souhlas. Byla to snad jediný epizoda které jsem kdy dal 100%.

Agentka FBI tam byla, na superpočítač si nevzpomínám, každopádně to byl ten díl, kde luštili písmenka napsaná na kulkách atd... dost mi to třeba připomnělo první díl Saw (jediný koukatelný... ) a Telefonní budku... škoda, že ten navazující díl byl jenom takový slabší odvar...

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 12. 2011 / 21:17:28 (před 12 roky)
off

jj lidi souhláás :) Nejlepší díl byl ten Niki bude hořet a hned ten za ním taky. A k zahození nebyl ani díl s tou bombou či ten poslední díl 3. řady - celkově jsou dost dobrý díly, tam kde se řeší vražda Beckettový matky...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Seraphine313
31. 12. 2011 / 21:52:56 (před 12 roky)
on
Michalenka napsal(a):

jj lidi souhláás :) Nejlepší díl byl ten Niki bude hořet a hned ten za ním taky. A k zahození nebyl ani díl s tou bombou či ten poslední díl 3. řady - celkově jsou dost dobrý díly, tam kde se řeší vražda Beckettový matky...

Pamatuju si, že jak ten díl doběhl, tak jsem seděl úplně přimražený, ještě takovýh pět sekund jsem koukal na obrazovku a pak to bylo jako probuzení ze snu, výkřik, no prostě jeden z nejhorších okamžiků v mé historii sledování seriálů :D

kdybych měl jmenovat ví oblíbenýh epizod, bylo by jich hodně, tento seriál je po dlouhé době pro mne velké překvapení a jeden z mých TOP, a ani po delší době neztrácí kvalitu...

Domi94
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
1. 1. 2012 / 11:56:55 (před 12 roky)
off

Mně se asi nejvíc líbila epizoda 3x10, ale jinak epizody třetí série stojí za to :)

Don’t be so driven by the past that you throw away your future ~ K. Beckett
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 1. 2012 / 12:48:17 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Pamatuju si, že jak ten díl doběhl, tak jsem seděl úplně přimražený, ještě takovýh pět sekund jsem koukal na obrazovku a pak to bylo jako probuzení ze snu, výkřik, no prostě jeden z nejhorších okamžiků v mé historii sledování seriálů :D

kdybych měl jmenovat ví oblíbenýh epizod, bylo by jich hodně, tento seriál je po dlouhé době pro mne velké překvapení a jeden z mých TOP, a ani po delší době neztrácí kvalitu...

Pravda, u některejch seriálů jsou dobrý jenom hlavní epizody a ty vedlejší - u nich zívu :D, ale v Castlovy je vždy nějakej zajímavej zvrat.

Jsem ráda, že neztrácí kvalitu i po těch 3.letech :))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
1. 1. 2012 / 15:06:41 (před 12 roky)
off

tak ty s tím vrahem, co šel po kate, byly asi nejlepší. pak se mi zároveň líbil a zároveň mě hrozně štval ten díl se zabitou češkou. taky se mi líbil ten, jak si lanie a esposito mysleli, že nikdo neví, že spolu chodí. i ten noirový vypadá nadějně.

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 2. 2012 / 21:51:23 (před 12 roky)
off

U mě asi epizoda 03x10, a pak zbytek třetí série...

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 2. 2012 / 11:40:28 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

tak ty s tím vrahem, co šel po kate, byly asi nejlepší. pak se mi zároveň líbil a zároveň mě hrozně štval ten díl se zabitou češkou. taky se mi líbil ten, jak si lanie a esposito mysleli, že nikdo neví, že spolu chodí. i ten noirový vypadá nadějně.

Jo, ten s tou zabitou češkou mě taky štval, prej "jasný, fakt hnusný lízátko, českej výrobek"...to je pro mě na celym seriálu jedinej kaz. Jinak já mám ráda všechny díly, kdy se Castle škorpí s matkou. Většinou se pěkně stíraj :).

Nobody expects the spanish inquisition!
1/2
12