Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli je tady možnost přidat k danému herci taky seriál, kde hrál? V doplnění jsem ji totiž nenašla :-)
Abbie napsal(a):
Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli je tady možnost přidat k danému herci taky seriál, kde hrál? V doplnění jsem ji totiž nenašla :-)
Filmografie se načítá z profilu seriálu, pokud někde něco zjevně chybí, stačí požádat někoho z redaktorů třeba zde :)
A nebylo by jednoduší přidat k seriálu nebo k herci kolonku navrhnout herce nebo seriál kde hrál (většinou to budou vedlejší postavy)třeba i s kódem epizody ve které hrál (SxE)aby se dalo lépe dohledat zdali to tak je, a některý z redaktorů zodpovědný za konkrétní seriálby to časem jen schválil (potvrdil)
Tohle sice nepatří k tématu, ale podobný princip by mohl být i při přidávání epizod
Zahrál si taky v seriálu Flashpoint. V díle "Jumping at Shadows" (3x06 - kanadské čísl.) hrál otce Alexis. Jeho jméno bylo Philip Sobol.
Ajam napsal(a):
A nebylo by jednoduší přidat k seriálu nebo k herci kolonku navrhnout herce nebo seriál kde hrál (většinou to budou vedlejší postavy)třeba i s kódem epizody ve které hrál (SxE)aby se dalo lépe dohledat zdali to tak je, a některý z redaktorů zodpovědný za konkrétní seriálby to časem jen schválil (potvrdil)
Tohle sice nepatří k tématu, ale podobný princip by mohl být i při přidávání epizod
Ne, jsou tam vzájemné vazby na založené epizody a jejich obsazení. Pokud je epizoda založena, na profilu herce se to projevi. Pokud neni, nacita se z obsazeni samotneho serialu (v pripadech, kdy nejsou zalozene obsahy epizod). Tzn. vazby jsou automaticke. Nema cenu upozornovat na ruzna ucinkovani hercu, casem se jim to v profilech projevi (jakmile bude u serialu doplneno co jsem zminil).
Ahoj, projížděla jsem si různé seriály a divila jsem se, že Barbora Hrzánová nemá u svého profilu fotku. Pak jsem zjistila, že je to proto, že jsou tu dvě: Bára a Barbora a každá má část filmografie.
Asi by to chtělo nějak opravit. :)