Diskuzní fórum

Úprava filmografie herce

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Abbie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 1. 2012 / 19:48:27 (před 12 roky)
off

Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli je tady možnost přidat k danému herci taky seriál, kde hrál? V doplnění jsem ji totiž nenašla :-)

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 1. 2012 / 20:15:28 (před 12 roky)
off
Abbie napsal(a):

Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli je tady možnost přidat k danému herci taky seriál, kde hrál? V doplnění jsem ji totiž nenašla :-)

Filmografie se načítá z profilu seriálu, pokud někde něco zjevně chybí, stačí požádat někoho z redaktorů třeba zde :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2012 / 23:33:05 (před 12 roky)
off

A nebylo by jednoduší přidat k seriálu nebo k herci kolonku navrhnout herce nebo seriál kde hrál (většinou to budou vedlejší postavy)třeba i s kódem epizody ve které hrál (SxE)aby se dalo lépe dohledat zdali to tak je, a některý z redaktorů zodpovědný za konkrétní seriálby to časem jen schválil (potvrdil)

Tohle sice nepatří k tématu, ale podobný princip by mohl být i při přidávání epizod

Ajam
LuciRoo
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 7. 2012 / 11:56:32 (před 12 roky)
off

Zahrál si taky v seriálu Flashpoint. V díle "Jumping at Shadows" (3x06 - kanadské čísl.) hrál otce Alexis. Jeho jméno bylo Philip Sobol.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 7. 2012 / 13:30:51 (před 12 roky)
off
Ajam napsal(a):

A nebylo by jednoduší přidat k seriálu nebo k herci kolonku navrhnout herce nebo seriál kde hrál (většinou to budou vedlejší postavy)třeba i s kódem epizody ve které hrál (SxE)aby se dalo lépe dohledat zdali to tak je, a některý z redaktorů zodpovědný za konkrétní seriálby to časem jen schválil (potvrdil)

Tohle sice nepatří k tématu, ale podobný princip by mohl být i při přidávání epizod

Ne, jsou tam vzájemné vazby na založené epizody a jejich obsazení. Pokud je epizoda založena, na profilu herce se to projevi. Pokud neni, nacita se z obsazeni samotneho serialu (v pripadech, kdy nejsou zalozene obsahy epizod). Tzn. vazby jsou automaticke. Nema cenu upozornovat na ruzna ucinkovani hercu, casem se jim to v profilech projevi (jakmile bude u serialu doplneno co jsem zminil).

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 8. 2012 / 18:00:13 (před 12 roky)
off

Ahoj, projížděla jsem si různé seriály a divila jsem se, že Barbora Hrzánová nemá u svého profilu fotku. Pak jsem zjistila, že je to proto, že jsou tu dvě: Bára a Barbora a každá má část filmografie.
Asi by to chtělo nějak opravit. :)

KiraHamilton
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
26. 3. 2014 / 19:14:32 (před 10 roky)
off

Čau, koukám na Malou Velkou Británii v USA a v epizodě 01x06 jsem objevila Hilarie Burton, hraje lesbičku, bylo by možné to nějak dosadit do její filmografie?

Viv