Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
:D Nebo třeba trofej za získání určitého počtu trofejí.. :D
tak to není špatný nápad :)
lukas.coolarik napsal(a):
jak vidím, tak je zde hodně trofejofoliků :)
Mně už chybí tuším jen čtyři... Uploader titulků, Ztracený syn, Socializér a Dítě štěstěny... jinak mám myslím všechny :)
Seraphine313 napsal(a):
Mně už chybí tuším jen čtyři... Uploader titulků, Ztracený syn, Socializér a Dítě štěstěny... jinak mám myslím všechny :)
No... tak nebudem tady takhle machrovat, jo? :D
Btw. Ztraceného syna se nikdy nedočkáš, to bys nevydržel :D :D
za co je trofej 'ztracený syn'?
za co je trofej 'ztracený syn'?
"Návrat ztraceného syna" - za to, že se přihlásíš na sz po strašně dlouhé době (nevím, po jak dlouhé, taky tu trofej nikdy mít nebudu :D ) - tipla bych, že to bude otázka týdnů až měsíců :)
ragelly napsal(a):
"Návrat ztraceného syna" - za to, že se přihlásíš na sz po strašně dlouhé době (nevím, po jak dlouhé, taky tu trofej nikdy mít nebudu :D ) - tipla bych, že to bude otázka týdnů až měsíců :)
aha, tak to nedám :D
jak vidím, tak je zde hodně trofejofoliků :)
To teda! :D závisláci! :D
To už díky vám může být trofej za největší loudění o novou trofej :D Trofej trofejí apod. :D
Honza Červinka napsal(a):
To už díky vám může být trofej za největší loudění o novou trofej :D Trofej trofejí apod. :D
ber to s humorem :)
Honza Červinka napsal(a):
když už loudíme seriály... :D
aaaja napsal(a):
když už loudíme seriály... :D
přesně