Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Mně už chybí tuším jen čtyři... Uploader titulků, Ztracený syn, Socializér a Dítě štěstěny... jinak mám myslím všechny :)
jak to víš? my jsme řekli, že celkový přehled nikdy nezveřejníme, nikdy nebudeš vědět, kolik ti jich chybí, věř mi :-)
megawir napsal(a):
jak to víš? my jsme řekli, že celkový přehled nikdy nezveřejníme, nikdy nebudeš vědět, kolik ti jich chybí, věř mi :-)
noo.. dělám si takový malý osobní přehled...
Seraphine313 napsal(a):
noo.. dělám si takový malý osobní přehled...
Ale podle čeho? :-) Trofeje občas přihodíme, nikde to neřekneme a navíc nikde není psáno, že dosáhne někdo na nějakou novou ihned, že, takže nepoznáš, že nová tu je :-)
megawir napsal(a):
takže nepoznáš, že nová tu je :-)
A je? :D
ragelly napsal(a):
A je? :D
Je. A dokud nebude přidanej ještě jeden článek s anketou, tak je nezískatelná. :-)
lukas.coolarik napsal(a):
ber to s humorem :)
Beru to s humorem :)
Juhůů nová trofej :D
s humorem je všechno lepší :-)
Dnes se přepočítávala trofej pro soutěžního maniaka. Takže všichni, kdo se zúčastnili zatím všech soutěží, by měli mít hvězdičku.
Fruiko napsal(a):
Dnes se přepočítávala trofej pro soutěžního maniaka. Takže všichni, kdo se zúčastnili zatím všech soutěží, by měli mít hvězdičku.
Mi hvězdička nepřibila
lukas.coolarik napsal(a):
Mi hvězdička nepřibila
Taky si nesoutěžil v první ani v druhé soutěži...