Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Taky si nesoutěžil v první ani v druhé soutěži...
soutěžil jsem v obou
lukas.coolarik napsal(a):
soutěžil jsem v obou
No problém je, že byly čtyři...
Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 3. 2012 / 20:44:37
Fruiko napsal(a):
No problém je, že byly čtyři...
aha :)
lukas.coolarik napsal(a):
Jo přesně ,ten pocit, když se objeví žlutý proužek, to prostě boží :-)
jo to je :) jen mě hrozně naštve když ho omylem propásnu :)
Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
ragelly napsal(a):
"Návrat ztraceného syna" - za to, že se přihlásíš na sz po strašně dlouhé době (nevím, po jak dlouhé, taky tu trofej nikdy mít nebudu :D ) - tipla bych, že to bude otázka týdnů až měsíců :)
tak to se nedá :D zvlášť když mám nastavený automatický přihlášení a SZ jako domovskou stránku :D
Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
vejdelkova.jana napsal(a):
tak to se nedá :D zvlášť když mám nastavený automatický přihlášení a SZ jako domovskou stránku :D
To je správnej přístup :D
Jé teď jsem si všimla, že se mi na profilu objevila trofej Dobrou noc. Ta je hezká.. :)
Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
USS Odyssea napsal(a):
Jé teď jsem si všimla, že se mi na profilu objevila trofej Dobrou noc. Ta je hezká.. :)
tu jsem dneska dostal
USS Odyssea napsal(a):
Hezká večerníčková! A už u ní mám hned 1 hvězdičku :D
Honza Červinka napsal(a):
Hezká večerníčková! A už u ní mám hned 1 hvězdičku :D
to ja taky, to je nejaka nova trofej?