Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
USS Odyssea napsal(a):
Tyjo nezdá se vám, že by tohle téma mělo být zařazeno někam jinam? :D (př. Drbárna)
tady ho máš - https://www.serialzone.cz/forum/cteni/2353-pokec-o-trofejich/
shenandoah napsal(a):
Já bych jich vymyslela, kdybych mohla: scifiózní, dinosauří za sledování seriálu, kde se vyskytují dinosauři, zahradnickou, vědátorskou za sledování dokumentů, loudičskou pro největší loudiče trofejí :-) a další.
vy ste teda loudiči :D ale vědátorská trofej by se mi líbila taky, když může mít trofej HBO nebo showtime
Jen to vymýšlení trofejí nechte hezky na nás :-)
Pokud byste měli trofej jakou si nadiktujete, nebyla by to přece taková zábava :) Každopádně Fruiko říkal už kdysi, že vám pár desítek trofejí stačit nebude. Já mu nevěřil. Pravdu měl ale on :)
megawir napsal(a):
Jen to vymýšlení trofejí nechte hezky na nás :-)
Pokud byste měli trofej jakou si nadiktujete, nebyla by to přece taková zábava :) Každopádně Fruiko říkal už kdysi, že vám pár desítek trofejí stačit nebude. Já mu nevěřil. Pravdu měl ale on :)
pravda, jak už jsem kdysi napsal 'ten moment, když se objeví žlutý proužek o nové trofeji je prostě boží' :D
lukas.coolarik napsal(a):
pravda, jak už jsem kdysi napsal 'ten moment, když se objeví žlutý proužek o nové trofeji je prostě boží' :D
přesně tak, ten žlutej proužek mi vždycky udělá velkou radost.. moje nový heslo :D : Jejich revírem je serialzone, jejich tempo je vraždné, jejich protivníci jsou nekonečné české seriály, dabing a telenovely. Uživatelé ze Serialzone sledují seriály ve dne v noci, jejich úkolem je vidět všechno a posbírat všechny trofeje...
Hruzka napsal(a):
přesně tak, ten žlutej proužek mi vždycky udělá velkou radost.. moje nový heslo :D : Jejich revírem je serialzone, jejich tempo je vraždné, jejich protivníci jsou nekonečné české seriály, dabing a telenovely. Uživatelé ze Serialzone sledují seriály ve dne v noci, jejich úkolem je vidět všechno a posbírat všechny trofeje...
to nemá chybu :D
Hruzka napsal(a):
Teda tady by se vážně měli dávat trofeje za básnický střevo :D Tohle fakt chvállím :D
Hruzka napsal(a):
Fakt pěkné :-)
lidi neblázněte, vždyť je to jenom předělanej text z úvodních keců Kobra 11 :D