Diskuzní fórum

Trofeje

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
10. 4. 2012 / 18:38:45 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Tyjo nezdá se vám, že by tohle téma mělo být zařazeno někam jinam? :D (př. Drbárna)

tady ho máš - https://www.serialzone.cz/forum/cteni/2353-pokec-o-trofejich/

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
10. 4. 2012 / 20:48:53 (před 12 roky)
off
shenandoah napsal(a):

Já bych jich vymyslela, kdybych mohla: scifiózní, dinosauří za sledování seriálu, kde se vyskytují dinosauři, zahradnickou, vědátorskou za sledování dokumentů, loudičskou pro největší loudiče trofejí :-) a další.

vy ste teda loudiči :D ale vědátorská trofej by se mi líbila taky, když může mít trofej HBO nebo showtime

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 4. 2012 / 20:50:58 (před 12 roky)
off

Jen to vymýšlení trofejí nechte hezky na nás :-)
Pokud byste měli trofej jakou si nadiktujete, nebyla by to přece taková zábava :) Každopádně Fruiko říkal už kdysi, že vám pár desítek trofejí stačit nebude. Já mu nevěřil. Pravdu měl ale on :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
10. 4. 2012 / 20:56:21 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Jen to vymýšlení trofejí nechte hezky na nás :-)
Pokud byste měli trofej jakou si nadiktujete, nebyla by to přece taková zábava :) Každopádně Fruiko říkal už kdysi, že vám pár desítek trofejí stačit nebude. Já mu nevěřil. Pravdu měl ale on :)

pravda, jak už jsem kdysi napsal 'ten moment, když se objeví žlutý proužek o nové trofeji je prostě boží' :D

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 4. 2012 / 18:24:58 (před 12 roky)
off
lukas.coolarik napsal(a):

pravda, jak už jsem kdysi napsal 'ten moment, když se objeví žlutý proužek o nové trofeji je prostě boží' :D

přesně tak, ten žlutej proužek mi vždycky udělá velkou radost.. moje nový heslo :D : Jejich revírem je serialzone, jejich tempo je vraždné, jejich protivníci jsou nekonečné české seriály, dabing a telenovely. Uživatelé ze Serialzone sledují seriály ve dne v noci, jejich úkolem je vidět všechno a posbírat všechny trofeje...

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
11. 4. 2012 / 18:41:33 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

přesně tak, ten žlutej proužek mi vždycky udělá velkou radost.. moje nový heslo :D : Jejich revírem je serialzone, jejich tempo je vraždné, jejich protivníci jsou nekonečné české seriály, dabing a telenovely. Uživatelé ze Serialzone sledují seriály ve dne v noci, jejich úkolem je vidět všechno a posbírat všechny trofeje...

to nemá chybu :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 4. 2012 / 18:42:12 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

Teda tady by se vážně měli dávat trofeje za básnický střevo :D Tohle fakt chvállím :D

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 4. 2012 / 18:49:34 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

Fakt pěkné :-)

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 4. 2012 / 19:23:22 (před 12 roky)
off

lidi neblázněte, vždyť je to jenom předělanej text z úvodních keců Kobra 11 :D

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 4. 2012 / 19:38:26 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

lidi neblázněte, vždyť je to jenom předělanej text z úvodních keců Kobra 11 :D