Diskuzní fórum

Trofeje

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
6. 1. 2012 / 16:08:09 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

nevím kde jinde se zeptat tak se zeptám tady..Mám trofej "Vyhledávaný kamarád", ale popravdě nikoho na serialzone neznám a tak by mě zajímalo, kdo si mě přidal do přátel..Asi jsem slepá, ale nikde to nevidím.. Může mi někdo poradit kde to najdu? ..

Až si ty někoho přidáš do přátel, tak se ti na profilu objeví tabulka "tvoji přátelé" a tam můžeš překliknout na "mají mě v přátelích". Do té doby asi nic.

Aby tě sežral velkej pes!
Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 1. 2012 / 16:11:58 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

V tom obdélníčku, jak máš své přátele, je vpravo dole odkaz Mají mě v přátelích, když klikneš, v tabulce se objeví ti uživatele, kteří si tě přidali :)

No já tam právě nic takovýho nemám ...když se podívám na svůj profil mám tam jenom "tool box" a "moje trofeje" a pak pod tím už nic.. když si ale prohlížím profily jiných lidí tak to tam normálně vidim...

Hruzka
6. 1. 2012 / 16:13:23 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Až si ty někoho přidáš do přátel, tak se ti na profilu objeví tabulka "tvoji přátelé" a tam můžeš překliknout na "mají mě v přátelích". Do té doby asi nic.

Aha.. Tak proto, v přátelích nikoho nemám no.. děkuju

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 1. 2012 / 15:40:37 (před 12 roky)
off

Nebylo by možné změnit algoritmus pro přiřazení některých druhů trofejí? Stal se ze mě trojhvězdičkový "Seriálový vlastenec", což se mi opravdu nelíbí, protože považuji většinu českých (československých) seriálů za odpad. Pokud jsem správně pochopil, tak se level trofeje v tomto případě uděluje vždy za udělený počet hodnocení vyšších než X%. To je ale velmi zavádějící, protože špatná hodnocení nejsou vůbec zohledněna a zejména u CZ seriálů (kde existuje spousta hezkých večerníčků - viz předchozí příspěvky) dojde k ostudnému nadhodnocení.

Fruikův příklad, jak to funguje aktuálně:

Počet seriálů ohodnocených pozitivně (tedy 60 % a více) a na nichž se podílela VB = 9
Počet ryze britských seriálů ohodnocených pozitivně = 4

Nebylo by možné tento typ trofejí (tedy HBO, BBC, Seriálový vlastenec a pod.) hodnotit podle dvou kriterií - tedy současně podle průměru hodnocení z celého rozsahu od 0% do 100% (známka) a také podle jejich počtu, souvisejícím s příslušnou trofejí (motivace k udělování hodnocení)?

Současné zanedbání negativních hodnocení vede v některých případech k dramatickému zkreslení výsledku...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 2x | Naposledy: 11. 1. 2012 / 15:42:28
Hruzka
12. 2. 2012 / 15:25:04 (před 12 roky)
off

když existuje trofej pro fanoušky seriálů z produkce Showtime a HBO, existuje tedy také podobná trofej pro fanoušky FOX, ABC, CW ..? zatím jsem si u nikoho nevšimla, že by takovou trofej měl.. popřípadě přemýšlíte o zavedení takových trofejí?

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 2. 2012 / 15:39:10 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

když existuje trofej pro fanoušky seriálů z produkce Showtime a HBO, existuje tedy také podobná trofej pro fanoušky FOX, ABC, CW ..? zatím jsem si u nikoho nevšimla, že by takovou trofej měl.. popřípadě přemýšlíte o zavedení takových trofejí?

osobně podezírám Fruika, sám je prý velkým fanouškem těchto dvou stanic...

And when my time is up, have I done enough?
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2012 / 16:13:45 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

Taky bych se přikláněl k zavedení podobných trofejí :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 2. 2012 / 16:21:29 (před 12 roky)
off
_Andy_ napsal(a):

Taky bych se přikláněl k zavedení podobných trofejí :)

Ty jsou moc tuctový. Přeci jen většina seriálů je od někoho z "velké pětky". Spíš bych čekal, že se objeví brzy AMC, případně jiná výrazná kabelovka.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2012 / 16:30:58 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ty jsou moc tuctový. Přeci jen většina seriálů je od někoho z "velké pětky". Spíš bych čekal, že se objeví brzy AMC, případně jiná výrazná kabelovka.

Ty trofeje by musely být za větší počet ohodnocených seriálů. Samozřejmě je rozdíl, když někdo ohodnotí 10 seriálů z NBC a 10 seriálů z Showtime. Ale když by se daly "přísnější" podmínky, tak proč ne...

Hruzka
12. 2. 2012 / 16:55:12 (před 12 roky)
off
_Andy_ napsal(a):

Ty trofeje by musely být za větší počet ohodnocených seriálů. Samozřejmě je rozdíl, když někdo ohodnotí 10 seriálů z NBC a 10 seriálů z Showtime. Ale když by se daly "přísnější" podmínky, tak proč ne...

tak s tímhle souhlasím.. :)