Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
USS Odyssea napsal(a):
Musíš počkat na další pátek třináctého :) Tak je to i s ostatními trofejemi, které dostaneš za přihlášení v určitý den.
Moc děkuju :)
aaaja napsal(a):
teď koukam, že mi přibyla Ospalá trofej :D Parádní nápad :D
by som rad vedel kedy sa dostane ta ospala trofej, pravidelne na nocnej prezeram serialzone, tak ako teraz o 01,00 v noci a ono nic :(
jarkn napsal(a):
by som rad vedel kedy sa dostane ta ospala trofej, pravidelne na nocnej prezeram serialzone, tak ako teraz o 01,00 v noci a ono nic :(
ono je to tuším od 2:50 do 3:10 ...
nebo někdy kolem půl čtvrté ráno jsem to dostal, už nevím..
Už jsem proklikal 300 hodin na serialzone? neuvěřitelné :-)
Seraphine313 napsal(a):
ono je to tuším od 2:50 do 3:10 ...
nebo někdy kolem půl čtvrté ráno jsem to dostal, už nevím..
to nevim, že bych tu byla ž takhle pozdě... :D třeba se ten čas nějak sčítá...
Prosím, je nějaká trofej za přidávání zajímavostí,výroků či hlášek k osobnostem a seriálům? Už jsem toho přidala hodně moc a nevím jestli něco očekávat či ne :D Mockrát děkuji :)
Milca5@seznam.cz napsal(a):
Prosím, je nějaká trofej za přidávání zajímavostí,výroků či hlášek k osobnostem a seriálům? Už jsem toho přidala hodně moc a nevím jestli něco očekávat či ne :D Mockrát děkuji :)
To bohužel není :(, ale je za datum narození, místo narození, rodné jméno a datum úmrtí :)
Doufáme, že něco podobného bude i k zajímavostem atd.
USS Odyssea napsal(a):
To bohužel není :(, ale je za datum narození, místo narození, rodné jméno a datum úmrtí :)
Doufáme, že něco podobného bude i k zajímavostem atd.
Aha, tak v tom nemám šanci to už tam vždycky je :( Škoda, že není žádná trofej za ostatní.
Milca5@seznam.cz napsal(a):
Aha, tak v tom nemám šanci to už tam vždycky je :( Škoda, že není žádná trofej za ostatní.
Nemáš pravdu. Vyjeď si seznam herců (Osobnosti) a uvidíš, že tady tato data jsou přibližně u každého dvacátého.