Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Nemáš pravdu. Vyjeď si seznam herců (Osobnosti) a uvidíš, že tady tato data jsou přibližně u každého dvacátého.
O tom jsem nevěděla, děkuji :)
Milca5@seznam.cz napsal(a):
O tom jsem nevěděla, děkuji :)
Takovej tip: Já to většinou přidávám u starších seriálů, tam toho moc doplněnýho není. A vedlejší postavy taky většinou nejsou vyplněný :)
USS Odyssea napsal(a):
Takovej tip: Já to většinou přidávám u starších seriálů, tam toho moc doplněnýho není. A vedlejší postavy taky většinou nejsou vyplněný :)
Ano, pravda. Koukala jsem, že hlavně vedlejší postavy nejsou doplněné. Celkem dá zabrat než najdeš nějakou informace o né moc známých lidech.
Ano, pravda. Koukala jsem, že hlavně vedlejší postavy nejsou doplněné. Celkem dá zabrat než najdeš nějakou informace o né moc známých lidech.
většinou je vše na wiki a imdb.
Hrajete? Přiznejte se, koho už taky potěšila trofej za účast? :-)
Millis napsal(a):
To není za účast, ale za výhru ne?
Edit: Je tak koukám, že je ještě jiná. Tak tu nemám :( Zatím :)
Millis napsal(a):
Taky hraji,ale trofej nemám. Tudíž je asi až za výhru ;)
Taky hraji,ale trofej nemám. Tudíž je asi až za výhru ;)
nene, když jsem se koukla k Millis na trofeje, tak je trofej za koupení určitého počtu soutěžních lístků.
USS Odyssea napsal(a):
nene, když jsem se koukla k Millis na trofeje, tak je trofej za koupení určitého počtu soutěžních lístků.
Přesně tak. Dneska ji dostali ti, co hrají od začátku pod dvou tiketech. Časem nás dohoní i ostatní. :)