Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To by mě zajímalo kolik lidí a zda i stránky se dožijí roku 2032 :Daby mohl mít někdo trofej 366 :D
Petr Kantor napsal(a):
To by mě zajímalo kolik lidí a zda i stránky se dožijí roku 2032 :Daby mohl mít někdo trofej 366 :D
přestupnej rok je každy 4 roky taže už v roce 2016 je další :D
Hacker3985 napsal(a):
přestupnej rok je každy 4 roky taže už v roce 2016 je další :D
asi myslel kompletní pětihvězdičkovou trofej ;)
Za co je vlastně trofej zajímavá osobnost? Protože ji mám a netuším za co. Díky.
This is madness napsal(a):
Za co je vlastně trofej zajímavá osobnost? Protože ji mám a netuším za co. Díky.
Když se ti určitý počet lidí podívá na profil, tuším 25. První hvězdička je za 100, druhá za 200.
Díky za rychlou odpověď.
A právě jsem objevila záložku trofeje v profilu a tam jsou rozepsaný všechny trofeje. Asi jsem byla trošku slepá a zbytečně tu spamuju:)
This is madness napsal(a):
Díky za rychlou odpověď.
A právě jsem objevila záložku trofeje v profilu a tam jsou rozepsaný všechny trofeje. Asi jsem byla trošku slepá a zbytečně tu spamuju:)
V pohodě, před nedávnem to tu bylo horší :)
Budu mít takový blbý dotaz. Jak se z úvodní stránky dostanu na https://www.serialzone.cz/web/ztracena-trofej/ ? Vždycky tohle musím kopírovat do řádku prohlížeče, protože jsem slepá a nejsem schopná najít nějaké "tlačítko" přes které bych se tam dostala :)
Katschaba napsal(a):
Budu mít takový blbý dotaz. Jak se z úvodní stránky dostanu na https://www.serialzone.cz/web/ztracena-trofej/ ? Vždycky tohle musím kopírovat do řádku prohlížeče, protože jsem slepá a nejsem schopná najít nějaké "tlačítko" přes které bych se tam dostala :)
když klikneš na Seriály, tak v pravo to tam je v Tool Boxu a nebo Giftshop a vpravo Hry o kredity