Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj.
Jsem tu celkem nováček a se serialzone.cz se teprve seznamuji. Mou první trofejí bylo, k mému údivu, vytrvalý surfař. Pak naskočily další za komentáře a hodnocení a za české seriály. Ráda bych se o těchto trofejích dozvěděla více, případně jaké další jsou.
Dále by mě zajímalo lovení ztracených trofejí, či jak se to jmenuje. Co pro to člověk musí udělat (nepočítám to, že musím proklikávat každý seriál), abych tu trofej našla. Mě se to totiž ještě nepovedlo a to denně projedu i 1/3 seriálů, co tu máte!
Seraphine313 napsal(a):
Když se ti určitý počet lidí podívá na profil, tuším 25. První hvězdička je za 100, druhá za 200.
Můj profil navštívilo 40 lidí a tuhle trofej nemám :-D Asi nejsem zajímavá :-D
veverka-zrzka napsal(a):
Můj profil navštívilo 40 lidí a tuhle trofej nemám :-D Asi nejsem zajímavá :-D
Pro trofej se počítají jen registrovaní (a unikátní), aby se někdo neměl touhu F5kovat z práce či školy...
Fruiko napsal(a):
Pro trofej se počítají jen registrovaní (a unikátní), aby se někdo neměl touhu F5kovat z práce či školy...
Tak to bude asi ono. To bude kámen úrazu. Díky za vysvětlení.
veverka-zrzka napsal(a):
Ahoj.
Jsem tu celkem nováček a se serialzone.cz se teprve seznamuji. Mou první trofejí bylo, k mému údivu, vytrvalý surfař. Pak naskočily další za komentáře a hodnocení a za české seriály. Ráda bych se o těchto trofejích dozvěděla více, případně jaké další jsou.
Dále by mě zajímalo lovení ztracených trofejí, či jak se to jmenuje. Co pro to člověk musí udělat (nepočítám to, že musím proklikávat každý seriál), abych tu trofej našla. Mě se to totiž ještě nepovedlo a to denně projedu i 1/3 seriálů, co tu máte!
Trofeje jsou takové překvápko. :) Nějaké drobné info o těch získaných je na profilové stránce pod záložkou trofeje. Hodně info je i v tomto vláknu. Většinou teda jen někdo vymýšlí nějakou novou, ale sem tam je tu závan nějaké informace.
Vytrvalý surfař na nultém stupni je tuším za hodinu surfování, takže jde opravdu rychle. :)
Ztracená trofej je popsaná celkem detailně na stránce s přehledem, kde se naposledy ulovila.
https://www.serialzone.cz/web/ztracena-trofej/#otrofeji
hiro666 napsal(a):
Zaujimalo by ako sa da ziskat trofej Dobrou noc... ?
Přihlašovat se v noci...
Ma par navrhov na Trofeje:
Jarna Trofej -ktora by sa udelovala prvy jarny den v roku
Letna Trofej-prvy letny den v roku
Jesenna trofej -prvy jeseny den v roku
Zimna trofej- prvy zimny den roku
Vlastenec -kedze Serialzone je cesky web tak pre kazdeho registrovaneho Cecha.
Cudzinec- pre kazdeho kto nema cesku narodnost (napr.pre Slovakov)
Nachodna Trofej- ktora bude mozne ziskat len urcitu hodinu ,ktora sa bude kazdy den menit.
Ranna trofej-pre kazdeho kto zavida na web rano .
hiro666 napsal(a):
Nachodna Trofej- ktora bude mozne ziskat len urcitu hodinu ,ktora sa bude kazdy den menit.
ahoj, neber to jako nějakou urážku, spíš jen šťouralství, ale... trofejí za přihlášení v určitý den je tu už poměrně dost. Trofeje za národnosti, nepřijde ti to trochu rasistické? Přeci jen tenhle web je o jednotné kultuře, o spojování lidí se společným zájmem v seriálech, ať už jde o kohokoli, a rozdělovat je na Čechy a Slováky mi přijde.. trochu úsměvné.
Náhodná trofej tu už víceméně je ve formě Ztracené trofeje....
Ranní trofej - je tu už Noční trofej, která má podle mě větší smysl...
Každopádně rozhodování o trofejích není na mně... snad se ti ozve někdo povolanější :)
hiro666 napsal(a):
Tak to už by se rovnou mohla zavést Pondělní trofej, Úterní trofej, Středeční trofej, Čtvrteční trofej, Páteční trofej, Sobotní trofej, Nedělní trofej a vždy za přihlášení v tom dni hvězdičku :D To by se nám hezky ty trofeje zaplnily :)