Diskuzní fórum

Trofeje

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
12. 2. 2012 / 19:47:41 (před 12 roky)
off

Já jsem raději pro překvapení, než vědět že tu bude trofej ke každé TV stanici. Já jenom doufám, že nikdy nedostanu trofej za věrného diváka TV Nova :D

Aby tě sežral velkej pes!
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 2. 2012 / 19:52:38 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Já jsem raději pro překvapení, než vědět že tu bude trofej ke každé TV stanici. Já jenom doufám, že nikdy nedostanu trofej za věrného diváka TV Nova :D

To asi nebudeš sám. Naprosto s tebou souhlasím :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2012 / 23:24:50 (před 12 roky)
off

a) Je, nebo bude nějaký seznam trofejí, které už existují?
b) Tohle se vlastně týká předešlé otázky, jak je trofej fanoušek akčních seriálů, jsou i nějaké jiné trofeje týkající se žánrů? Jako fanoušek Animáků,Sci-fi, Komedie ,dokumentů……

Ajam
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
13. 2. 2012 / 10:02:23 (před 12 roky)
off
Ajam napsal(a):

a) Je, nebo bude nějaký seznam trofejí, které už existují?
b) Tohle se vlastně týká předešlé otázky, jak je trofej fanoušek akčních seriálů, jsou i nějaké jiné trofeje týkající se žánrů? Jako fanoušek Animáků,Sci-fi, Komedie ,dokumentů……

a) určitě nebude, už to tady bylo kdysi zodpovězeno
b) je ještě trofej pro fanoušky lékařských seriálů, pro fanoušky cookshow a pro fanoušky českých seriálů. Další trofeje budou, je jich prý přichystaných dost.

And when my time is up, have I done enough?
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 2. 2012 / 11:40:22 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

a) určitě nebude, už to tady bylo kdysi zodpovězeno
b) je ještě trofej pro fanoušky lékařských seriálů, pro fanoušky cookshow a pro fanoušky českých seriálů. Další trofeje budou, je jich prý přichystaných dost.

Perfektní odpověď, není co dodat :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
13. 2. 2012 / 16:32:14 (před 12 roky)
off

Mě by ani nezajímalo, jak se všechny konkrétní trofeje jmenují. Ale jaký je jejich počet. 20? 30?:))) Jen aby člověk věděl, kam až svoje geniální seriálové já může naplnit :)

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 2. 2012 / 16:42:09 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Mě by ani nezajímalo, jak se všechny konkrétní trofeje jmenují. Ale jaký je jejich počet. 20? 30?:))) Jen aby člověk věděl, kam až svoje geniální seriálové já může naplnit :)

Jo, tak to zajímá i mě :D

Tony Denza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 2. 2012 / 19:21:43 (před 12 roky)
off

Chctěl jsem se zeptat zda k trofeji "Vytrvalý surfař" je nebo bude někde napsaný celkový počet hodin/minut strávených na serialzone? (jen tak pro zajímavost, kolik jsem tu zabil času).
Díky

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 2. 2012 / 19:41:27 (před 12 roky)
off
Honza Červinka napsal(a):

Chctěl jsem se zeptat zda k trofeji "Vytrvalý surfař" je nebo bude někde napsaný celkový počet hodin/minut strávených na serialzone? (jen tak pro zajímavost, kolik jsem tu zabil času).
Díky

Nevím jestli je to přesně to, co chceš, ale v Nastavení je dole volba Historie přihlášení a tam si to můžeš spočítat. Ale nevím jestli je to i někde jinde..

Tony Denza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 2. 2012 / 20:04:22 (před 12 roky)
off
SimonQa14 napsal(a):

Nevím jestli je to přesně to, co chceš, ale v Nastavení je dole volba Historie přihlášení a tam si to můžeš spočítat. Ale nevím jestli je to i někde jinde..

Jo o tom vím, ale půlku z toho mám otazníčky a je to snad jen X posledních přihlášení.