Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Vždycky hned pod obsahem (respektive textovou částí) - takže nad obsazením a vždy jen na hlavní stránce profilu seriálu.
Konkrétně nějak takto: http://awesomescreenshot.com/00432ada
Tak to sem byl slepej :-D Díky
Honza Červinka napsal(a):
A je možnost ji najít vícekrát? :D
jo je ;)
Počkat, teď se mi stalo, že jsem ji chytil podruhé, ale prý mi "vyklouzla"... jak je to možné? To ji můžu chytit jen jednou za den nebo jen jednou vůbec?
Seraphine313 napsal(a):
Počkat, teď se mi stalo, že jsem ji chytil podruhé, ale prý mi "vyklouzla"... jak je to možné? To ji můžu chytit jen jednou za den nebo jen jednou vůbec?
Jednou za den...
Tak já byla asi taky slepá... :( včera jsem 2x prošla dokumentární seriály a kde nic tu nic...
L1lith napsal(a):
Tak já byla asi taky slepá... :( včera jsem 2x prošla dokumentární seriály a kde nic tu nic...
mohl ji někdo chytit před tebou,
mohlas ji přehlídnout - je vždycky mezi kolonkou obsazení a zbytkem na hlavní stránce seriálu - a musíš ji odkliknout.
Seraphine313 napsal(a):
mohl ji někdo chytit před tebou,
mohlas ji přehlídnout - je vždycky mezi kolonkou obsazení a zbytkem na hlavní stránce seriálu - a musíš ji odkliknout.
No já právě kontrolovala i tu stránku kde je seznam chycených trofejí a projela jsem to dvakrát...
Přestupná trofej je ve hře. Díky za ní patří Biskinovi. Jak za vymyšlení, tak za realizaci.
Jelikož ale nebylo moc času, tak se přiděluje dávkově, další dávka až ráno...
Ta přestupná trofej je suprová!