Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
allyska napsal(a):
Ta přestupná trofej je suprová!
souhlasím ;) akorát ten popisek mi moc nesedí "Velice vzácná trofej,...", když jí má skoro 4,5% uživatelů ... ale mám radost, že jí mám :D
Hruzka napsal(a):
souhlasím ;) akorát ten popisek mi moc nesedí "Velice vzácná trofej,...", když jí má skoro 4,5% uživatelů ... ale mám radost, že jí mám :D
to bude asi tým,že hu budeme môcť získať zase až za 4 roky =D
tak si čtyři roky počkám ... na další hvězdičku
Kahlan napsal(a):
to bude asi tým,že hu budeme môcť získať zase až za 4 roky =D
xD .. :D asi ..
Uděluje se trofej třeba i za přidání určitého počtu hlášek nebo tak něco? :)
SimonQa14 napsal(a):
taky by mě zajímalo
SimonQa14 napsal(a):
O hláškách nevím, ale existují trofeje za přidání určité informaci o herci. Datum narození, místo narození, rodné jméno, datum úmrtí.
Když už jste u těch hlášek... Nevíte, jakým systémem se schvalují? Před nějakou dobou jsem přidal hlášku k Falling Skies, ale ještě tam není. Dodržel jsem i pravidla a podle RSS u změn by na to už dávno mělo dojít.
Jinak by se hodil nějakej seznámek trofejí.
Treatys napsal(a):
Když už jste u těch hlášek... Nevíte, jakým systémem se schvalují? Před nějakou dobou jsem přidal hlášku k Falling Skies, ale ještě tam není. Dodržel jsem i pravidla a podle RSS u změn by na to už dávno mělo dojít.
Jinak by se hodil nějakej seznámek trofejí.
Musí se na ně podívat nějaký redaktor a zkontrolovat, jestli je vše v pořádku a pak ji teprve chválí.
Jo, to by se hodil, ale prý by nám kazili překvapení a ten pocit, když ti z ničeho nic naskočí na obrazovce: ...za to si zasloužíš trofej. :D
USS Odyssea napsal(a):
O hláškách nevím, ale existují trofeje za přidání určité informaci o herci. Datum narození, místo narození, rodné jméno, datum úmrtí.
Jojo o těch vím, mám skoro všechny až na to datum úmrtí :)