Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Treatys napsal(a):
Když už jste u těch hlášek... Nevíte, jakým systémem se schvalují? Před nějakou dobou jsem přidal hlášku k Falling Skies, ale ještě tam není. Dodržel jsem i pravidla a podle RSS u změn by na to už dávno mělo dojít.
Jinak by se hodil nějakej seznámek trofejí.
No hlášky schvaluje třeba aaime, tak jí zkus napsat. Jestli tvoje hláška stále čeká na schválení, se já podívat nemůžu. Nemám na to dostatečné oprávnění :)
A jak už psala SimonQa14, seznam nebude. Nevím jak ty, ale já třeba naprosto miluju žlutý proužek a oznámení o trofeji :)
Nevím jak ty, ale já třeba naprosto miluju žlutý proužek a oznámení o trofeji :)
Přesně :D
SimonQa14 napsal(a):
Přesně :D
Jo přesně ,ten pocit, když se objeví žlutý proužek, to prostě boží :-)
lukas.coolarik napsal(a):
Jo přesně ,ten pocit, když se objeví žlutý proužek, to prostě boží :-)
Jen by se mohl objevovat častěji, já ho vidím tak jednou za sto let :D
ragelly napsal(a):
Jen by se mohl objevovat častěji, já ho vidím tak jednou za sto let :D
taky pravda :-) zezačátku je jich dost, ale pak už ho vidím čím dál míň, už jsem dlouho zádnou trofej nedostal
USS Odyssea napsal(a):
Nevím jak ty, ale já třeba naprosto miluju žlutý proužek a oznámení o trofeji :)
Jo jo, taky jej mám rád. Jen se objevuje nějak podezřele málo :D
pravda
za hlášky trofej ještě bohužel není :(
Treatys napsal(a):
Když už jste u těch hlášek... Nevíte, jakým systémem se schvalují? Před nějakou dobou jsem přidal hlášku k Falling Skies, ale ještě tam není. Dodržel jsem i pravidla a podle RSS u změn by na to už dávno mělo dojít.
ty možná jo, ale dost lidí dělá takové množství chyb, že člověka to po pár hláškách přestane bavit je schvalovat, pak se bohužel stane, že tvoje hláška tam trčí, ptž před ní je pár opravdu otřesných :D