Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Jen by se mohl objevovat častěji, já ho vidím tak jednou za sto let :D
Tak to je pravda :D
SimonQa14 napsal(a):
A kdyby časem náhodou byla, počítaly by se do ní už přidané hlášky, nebo by se to počítalo od 0? :) Čistě teoreticky :)
tak to nevim, o tom nerozhoduju, ale bylo by to fér a když se nahazovaly trofeje třeba za psaní názorů, tak se v potaz braly již napsané názory, takže předpokládám, že ano :)
allyska napsal(a):
tak to nevim, o tom nerozhoduju, ale bylo by to fér a když se nahazovaly trofeje třeba za psaní názorů, tak se v potaz braly již napsané názory, takže předpokládám, že ano :)
Tak super :D Děkuju za info :)
Treatys napsal(a):
Když už jste u těch hlášek... Nevíte, jakým systémem se schvalují? Před nějakou dobou jsem přidal hlášku k Falling Skies, ale ještě tam není. Dodržel jsem i pravidla a podle RSS u změn by na to už dávno mělo dojít.
Jinak by se hodil nějakej seznámek trofejí.
Teďka by už měly bejt schválený všechny :)
aaime napsal(a):
Teďka by už měly bejt schválený všechny :)
Díky :)
Tak nahodim téma k diskuzi :D
Která trofej je vaše nejoblíbenější, a která nejcennější? :)
Honza Červinka napsal(a):
Tak nahodim téma k diskuzi :D
Která trofej je vaše nejoblíbenější, a která nejcennější? :)
Já mam nejradši Britofila :D
Ja mám najradšej potvoru malú Stratenú trofej, príjemne spestrenie ... ale som sa jej nahľadal :D :D :D
gribko23 napsal(a):
Ja mám najradšej potvoru malú Stratenú trofej, príjemne spestrenie ... ale som sa jej nahľadal :D :D :D
jo, ta mi taky dala zabrat... pěkně jsem se proklikala abecedním seznamem a byla až ke konci :D
Já si nejvíc cením trofeje Vyhledávaný kamarád :)