Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Honza Červinka napsal(a):
Tak nahodim téma k diskuzi :D
Která trofej je vaše nejoblíbenější, a která nejcennější? :)
no nejoblíbenější.. nevím. Ale nejvíc si cením Seriálového loudiče, R.I.P. a Seriálového kritika.. člověku trvá fakt dlouho, než je dostane :)
Seraphine313 napsal(a):
no nejoblíbenější.. nevím. Ale nejvíc si cením Seriálového loudiče, R.I.P. a Seriálového kritika.. člověku trvá fakt dlouho, než je dostane :)
Na kritika jsem taky nejvíc pyšná :) Zvlášť proto, že nepíšu názory ke kdejaké blbosti, zeu které jsem před sto lety viděla jeden díl v televizi, ale opravdu jen k tomu, co mám dokoukané komplet :)
Mimochodem, blíží se apríl.. bude Aprílová trofej? ;)
ragelly napsal(a):
Na kritika jsem taky nejvíc pyšná :) Zvlášť proto, že nepíšu názory ke kdejaké blbosti, zeu které jsem před sto lety viděla jeden díl v televizi, ale opravdu jen k tomu, co mám dokoukané komplet :)
Tak já moc na to co se mi nelíbí nekoukám.. když se mi to nelíbí, píšu názor okamžitě, když se mi to líbí, podívám se na to a pak podle toho napíšu komentář :) nějak nemám poslední dobou čas na 2000 dílů Ulice.. ;)
ragelly napsal(a):
Mimochodem, blíží se apríl.. bude Aprílová trofej? ;)
jo, to by mě taky zajímalo, když byla Silvestrovská, pátkotřináctkovská, SerialZoní gratulantská i devětadvacetiúnorová, mohla by být i aprílová... a mohla by být i na Den dětí! A MDŽ! Hm? a na svatého Václava, Mikuláše, Patrika, Díkůvzdání, atd. atd....
edit.: Páni, pardon, dneska mi už asi hrabe...
ale tolik trofejí by se fakt hodilo :-)
lukas.coolarik napsal(a):
ale tolik trofejí by se fakt hodilo :-)
místní trofejofil? :)
Seraphine313 napsal(a):
místní trofejofil? :)
:D Nebo třeba trofej za získání určitého počtu trofejí.. :D
ragelly napsal(a):
:D Nebo třeba trofej za získání určitého počtu trofejí.. :D
To tu už někdo navrhoval a nebylo řečeno ani ano ani ne.. tak jsem zvědavý! :)
Seraphine313 napsal(a):
To tu už někdo navrhoval a nebylo řečeno ani ano ani ne.. tak jsem zvědavý! :)
Myslím, že do tohoto diskuzního vlákna už admini radši vůbec nechodí, jinak by se museli zbláznit.. :D
jak vidím, tak je zde hodně trofejofoliků :)