Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Raz za čas pre rodičov hľadám nové seriály - na toto som si vytvoril filter:
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/?nezanr[]=nadprirozeny&nezanr[]=upirsky&nezanr[]=spionazni&nezanr[]=dobrodruzny&nezanr[]=realitytv&nezanr[]=realityshow&nezanr[]=romanticky&nezanr[]=superhrdinsky&nezanr[]=dokument&nezanr[]=animovany&nezanr[]=kratkometrazni&nezanr[]=fantasy&nezanr[]=scifi&nezanr[]=komedie&nezanr[]=hudebni&nezanr[]=historicky&zeme=&stanice=&pismenkojazyk=puvodni&pismenko=&rokfiltr=po&rok=2020&status=&rokfiltr2=presne&statusrok=&epizodmin=&epizodmax=&casmin=&casmax=&hodnocenimin=60&hodnocenimax=&minmax=min&hodnocenipocet=10&videne=&razeni=premiera&dabing=ano
Problém je že vela z tých seriálov už videli, prípadne ich nezaujímali. Tieto pridávam do zoznamu v mojom profile.
Lúbila by sa mi funkcia podobne ako je filtrovanie podľa žánru, kde vo výberovníku by bolo "Nachádza sa na zozname" a "Nenachádza sa na zozname" (stačila by mi druhá varianta).
Prípadne iný spôsob ako ignorovať seriál vo výsledkoch filtrovania.
Bolo by to možné?
Lojik napsal(a):
Raz za čas pre rodičov hľadám nové seriály - na toto som si vytvoril filter:
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/?nezanr[]=nadprirozeny&nezanr[]=upirsky&nezanr[]=spionazni&nezanr[]=dobrodruzny&nezanr[]=realitytv&nezanr[]=realityshow&nezanr[]=romanticky&nezanr[]=superhrdinsky&nezanr[]=dokument&nezanr[]=animovany&nezanr[]=kratkometrazni&nezanr[]=fantasy&nezanr[]=scifi&nezanr[]=komedie&nezanr[]=hudebni&nezanr[]=historicky&zeme=&stanice=&pismenkojazyk=puvodni&pismenko=&rokfiltr=po&rok=2020&status=&rokfiltr2=presne&statusrok=&epizodmin=&epizodmax=&casmin=&casmax=&hodnocenimin=60&hodnocenimax=&minmax=min&hodnocenipocet=10&videne=&razeni=premiera&dabing=ano
Problém je že vela z tých seriálov už videli, prípadne ich nezaujímali. Tieto pridávam do zoznamu v mojom profile.
Lúbila by sa mi funkcia podobne ako je filtrovanie podľa žánru, kde vo výberovníku by bolo "Nachádza sa na zozname" a "Nenachádza sa na zozname" (stačila by mi druhá varianta).
Prípadne iný spôsob ako ignorovať seriál vo výsledkoch filtrovania.
Bolo by to možné?
Mrknu na to, ale trochu se bojím, že to nepůjde úplně lehce. Filtr je dost náročný na výpočetní výkon a další připojené individuální filtry by mu asi daly slušně do těla.
Ak chcete vyriešiť problém už videných alebo nezaujímavých sérií, môžete zvážiť manuálne vedenie samostatného zoznamu týchto sérií a porovnanie s filtrovanými výsledkami sami. Prípadne môžete poskytnúť spätnú väzbu alebo návrhy na zlepšenie priamo správcom webových stránok alebo vývojárom, aby požiadali o zahrnutie takejto funkcie do ich systému.