Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kdo si myslí, že si ji zaslouží, tak ať sem postne svůj Twitter nick, po překontrolování dostane trofej. ;-)
Všem moc děkujeme za podporu!
Fruiko napsal(a):
Kdo si myslí, že si ji zaslouží, tak ať sem postne svůj Twitter nick, po překontrolování dostane trofej. ;-)
Všem moc děkujeme za podporu!
Tam byla nějaká soutěž? :-O Já nic nevidím, mám příspěvek o Sherlockovi a pak až zprávu, že je něco rozbité, a vůbec netuším, k čemu to patří :)
(ale trofej si nezasloužím, protože jsem - logicky - nehrála :) )
@zipacna1 Ahoj, tak já jsem to snad včera zvládl, i když moje twitter schopnosti jsou na nule :D
ragelly napsal(a):
Tam byla nějaká soutěž? :-O Já nic nevidím, mám příspěvek o Sherlockovi a pak až zprávu, že je něco rozbité, a vůbec netuším, k čemu to patří :)
(ale trofej si nezasloužím, protože jsem - logicky - nehrála :) )
"Soutěž" se vyhlašovala během výpadku na webu. ;-)
@allyska1
snad se mi to povedlo :)
@Lil1th
Snad to něčemu pomohlo :))
@Madla_G :)
Fruiko napsal(a):
"Soutěž" se vyhlašovala během výpadku na webu. ;-)
Neuvěřitelné, kolik nás sem ve 2 ráno tak strašně chtělo, že i ten twitter jsme zapnuli :) Tohle je závislost, začala jsem aktivně před pár dni, ale váš web fakt miluju. Kam se hrabou konkurenti :)
haroska napsal(a):
Neuvěřitelné, kolik nás sem ve 2 ráno tak strašně chtělo, že i ten twitter jsme zapnuli :) Tohle je závislost, začala jsem aktivně před pár dni, ale váš web fakt miluju. Kam se hrabou konkurenti :)
já tu taky byl, a už v důsledku závislosti jsem začal uvažovat, že si kvůli trofeji twitter založím :D ale přemohl jsem se a trofej budu shánět jinak :)