Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
7. 1. 2012 / 15:20:50 (před 12 roky)
off

Ahoj všichni, vzhledem k tomu, že se ve volném čase věnuji i překladům, ostatního volného času na seriáloše už moc nezbývá. Neustále doma poslouchám, že už NEJSEM normální, že toho mám moc. Tak by mě zajímalo, kolik sledujete seriálů a jak moc to přijímá/nepřijímá vaše okolí?:)

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 1. 2012 / 15:28:06 (před 12 roky)
off

Sleduju v průměru asi tak 20 seriálů, některé s přestávkami. Času málo, jenže já spím tak2-3 hodiny takže v noci to dokoukám. A před lidmi se mi to daří tajit :)

Aby tě sežral velkej pes!
haroska
7. 1. 2012 / 16:18:23 (před 12 roky)
off

Sleduju v průměru asi tak 20 seriálů, některé s přestávkami. Času málo, jenže já spím tak2-3 hodiny takže v noci to dokoukám. A před lidmi se mi to daří tajit :)

Zdroj: https://www.serialzone.cz/forum/cteni/2092-kdy-uz-zacina-byt-clovek-serialovym-maniakem/#ixzz1immxuHBa

Tak to tě obdivuji, jak se ti tohle podařilo utajit?:))) Nějaké nápady a triky?:)))) Taky spím asi 5 hodin denně, tři už je málo, nemohla bych pak v práci fungovat:D Tak to jsme na tom tak cca na stejně s tím počtem. Ne vždycky všechny běží. Doufám, že takových lidí se tu vyjádří víc. Hned se cítím zase o něco víc normální :)

L1lith
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 1. 2012 / 16:20:52 (před 12 roky)
off

Jdu je spočítat...

L1lith
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 1. 2012 / 16:22:32 (před 12 roky)
off
haroska
7. 1. 2012 / 16:23:59 (před 12 roky)
off

Uh...fůůj... tak nakonec je jich 25 . S tím že aktuálně běží asi 70%. 6 z toho jsou jen sitcomy.... no a další 3-4 zimní novinky mám taky zařazené.. krása.. jde to se mnou fakt z kopce:(:D

haroska
7. 1. 2012 / 16:24:12 (před 12 roky)
off

Romí? To snad NE?:D

magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 1. 2012 / 16:25:45 (před 12 roky)
off

Já sleduju momentálně 13 seriálů. Většinou to je tak, že jeden sleduju jako maraton (až ho dokoukám najdu si nový)a další mívají teprve premiéry a to jen jednou za týden.
Chodím do školy, občas jsou ty seriály problém, že se méně učím. Co se týče názoru okolí, tak si všichni myslí, že jsem neustále na počítači a pořád něco sleduju – že jsem závislá :). Spím tak 7 hodin (snažím se i víc, někdy se to nedaří).

+ na 7 čekám, až začne nová řada

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 1. 2012 / 16:26:28
haroska
7. 1. 2012 / 16:36:23 (před 12 roky)
off

A tady právě MAGPIE narazila na největší kámen úrazu!:))) Já začala někdy v roce 2006 stahovat chirurgy, protože mě nebavilo čekat v  telce. Jenže pak jsem byla dlouho marod, tak jsem si stáhla jeden seriál na maraton, a další a další a další... no a všechny ty seriály pak měly další sezónu pokračování a je jich z toho 25:(:D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
7. 1. 2012 / 16:44:41 (před 12 roky)
off

kolik jich sleduju? jo, to kdybych věděla... já jich mám tolik, že v tom už vůbec nemám přehled, loni jsem půl roku zapomněla na chirurgy. s novou verzí přišel wachlist a já myslela, že to pomůže. houby! to bych je tam totiž musela všechny mít a já můžu vzpomínat týdny a pořád bych vzpomínala na nějaké, na které jsem zapomněla. taky to tak co pár dní je.

1/21
1234567 ... 21