Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
L1lith napsal(a):
Můj jedena půl terovej disk je z 80% plný seriálů...
Taky pěkný :) Ale já ještě přidám, že všechny, na které kouknu, hnedka mažu, abych uvolňovala místo :) Takže ty uložené episody jsou čekající na dívání :D
Seraphine313 napsal(a):
Však já jsem teďka taky někde na 3100 :D je to dlouhodobý projekt... a u velikost ani počítat nebudu, před rokem to bylo čtvrt tera asi ... hlavně to všecko jde do sbírky na dvd, takže ... to je ještě kam dávat :D
edit.: předloni :)
Vidím, že na tento web chodí samé ztracené případy :D Já už jsem teda smířená s tím, že se této závislosti nikdy nezbavím a dokud budu vidět a slyšet, tak budu prostě koukat :D Ale zase filmy mě už vůbec neberou, neviděla jsem téměř žádný nový za poslední tři čtyři roky.. u těch seriálů je super, že trvají tak dlouho, ten film mi už teď přijde strašně uspěchaný :)
ragelly napsal(a):
Já zkoušela ještě taky Austrálii, ale ta se mi taky vůbec nelíbila. Náhodou Liah Miller mi přišla hrozně symptatická :) Ale tohle kanadský už je cancelled, čtvrtá řada byla poslední :( Neměli sledovanost
No vida, to jsem netušila. Škoda.
Já teď objevila ještě The Sing-Off, tak aspoň něco :)
ragelly napsal(a):
Taky pěkný :) Ale já ještě přidám, že všechny, na které kouknu, hnedka mažu, abych uvolňovala místo :) Takže ty uložené episody jsou čekající na dívání :D
Mě je líto smazat co stáhnu. Za pár pár let to může být těžko sehnatelné, tak si to všechno radši nechávám.
channina napsal(a):
No vida, to jsem netušila. Škoda.
Já teď objevila ještě The Sing-Off, tak aspoň něco :)
To zatím ani nemám v seznamu, je to takové opomíjené, asi si to rozmyslím, až kolem toho vypukne nějaký rozruch :) Jako třeba loni u The Voice.
zipacna napsal(a):
Mě je líto smazat co stáhnu. Za pár pár let to může být těžko sehnatelné, tak si to všechno radši nechávám.
Přesně tak...
zipacna napsal(a):
Já si házím na dvd to, co mě vyloženě dostane. Ale nedávám si moc nadějí, že bych někdy mohla mít čas vrátit k něčemu, co už jsem někdy dřív viděla :D
ragelly napsal(a):
Já si házím na dvd to, co mě vyloženě dostane. Ale nedávám si moc nadějí, že bych někdy mohla mít čas vrátit k něčemu, co už jsem někdy dřív viděla :D
Tak som to robil s filmami,serial pozrem,zmažem.
ragelly napsal(a):
Nemůžu citovat všechny tvoje příspěvky, ale WTF??:D Vezmi mě do učení!!! Ten seznam je bomba a celkově co tu píšeš.... Jakože COŽE , terra nezhlédnutých epizod??? :D Holka, ty se mi zdááš :)
zipacna napsal(a):
No je pravda, že když jsem se loni rozhodla dívat na One Tree Hill, tak byl neskutečnej problém stáhnout první 3 série, a to ten seriál aktuálně běžel. Takže tohle je možná hodně moudré rozhodnutí.