Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Přesně tak, někde jsem slyšel, že by se důchod měl zrušit úplně...
jinak, jak tu ragelly říkala.. Fruiko, co udělat setkání seriálových fanoušků? třeba fanoušci Star Wars mají svůj KoprCon, tak co aspoň jednou ročně někdy na víkend něco uspořádat? Já bych určitě jel :)
I já bych jela. Jednu dobu jsme zjišťovali s kamarádkou, zda existují i nějaké komplexnější Seriálové festivaly. Jsem z KV a MFF KV prostě miluju, kéž by bylo něco takového na seriálové úrovni.
Jůůů, to bych si taky nenechala ujít. To by to určitě dopadlo... :D
Já bych taky na nějaký celorepublikový srázek jela :) Ovšem nejsem si úplně jistá, jesti je to reálné, při tom kvantu uživatelů, kteří jsou zde zaregistrovaní :)
ragelly napsal(a):
Já bych taky na nějaký celorepublikový srázek jela :) Ovšem nejsem si úplně jistá, jesti je to reálné, při tom kvantu uživatelů, kteří jsou zde zaregistrovaní :)
Tak ne každý by jel - spíš menšina. To jsem zvědavá, jestli na tohle nějak aktivně zareaguje a něco z toho bude. Ale aby pak nebyli trofeje typu "největší kořala webu", " za největší ostudu" a podobně :D
"Největší kořala webu." :D O tu bychom se určitě rvali :)
channina napsal(a):
"Největší kořala webu." :D O tu bychom se určitě rvali :)
Já bych jí chtěla... :D Udělat sraz seriálů během nějakého vinobraní? To bych umřela blahem :)
haroska napsal(a):
Já bych jí chtěla... :D Udělat sraz seriálů během nějakého vinobraní? To bych umřela blahem :)
No já právě taky :)
channina napsal(a):
No já právě taky :)
No tak jestli se to někdy uskuteční. Ty piješ na mě!:D Za všechno, co překládáš - hlavně Private practice. A tak :)
ragelly napsal(a):
opravdu aktivních je tady asi tak 200-300 uživatelů, z nich 3/4 nepojedou, protože nebudou moct/nebudou peníze/umřel křeček apod...