Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
opravdu aktivních je tady asi tak 200-300 uživatelů, z nich 3/4 nepojedou, protože nebudou moct/nebudou peníze/umřel křeček apod...
Umřel křeček - :D Těch bude nejvíc"!
channina napsal(a):
To by ses nedoplatila :D Ale dobře, znamenám si :)
Tak to jsem teda zvědavá :D A já tě měla za tak HODNOU holku :D Začínám tě mít radši a radši :D
Seraphine313 napsal(a):
opravdu aktivních je tady asi tak 200-300 uživatelů, z nich 3/4 nepojedou, protože nebudou moct/nebudou peníze/umřel křeček apod...
Já myslím že i třeba jen v padesáti lidech by to byl docela nářez :D Ale tak jasně, ani mě nenapadlo, že by jeli všichni :) Jen říkám, že z tolika, kolik jich tu je, i nějaké procento by bylo docela velké číslo :)
Kořalu vám přenechám, já bych zůstala věrna své perlivé mattonce :D Nejsem přímo abstinent, ale nijak zvlášť ten chlast nemusím :)
Asi by nebylo špatný dát na úvodní stranu nějakou anketu, aby se zjistilo, kolik by nás vlastně bylo...
Seraphine313 napsal(a):
Asi by nebylo špatný dát na úvodní stranu nějakou anketu, aby se zjistilo, kolik by nás vlastně bylo...
Respektive zda by byl vůbec zájem :)
haroska napsal(a):
Respektive zda by byl vůbec zájem :)
No však, myslím něco jako: V případě, že by se zorganizovalo setkání, jeli byste? Ano/Asi Ano/Spíše ano/Možná ano/Nevím/Ne
ragelly napsal(a):
Já myslím že i třeba jen v padesáti lidech by to byl docela nářez :D Ale tak jasně, ani mě nenapadlo, že by jeli všichni :) Jen říkám, že z tolika, kolik jich tu je, i nějaké procento by bylo docela velké číslo :)
Kořalu vám přenechám, já bych zůstala věrna své perlivé mattonce :D Nejsem přímo abstinent, ale nijak zvlášť ten chlast nemusím :)
Víno nemôžeš považovať za chlast..:D
helencek napsal(a):
Víno nemôžeš považovať za chlast..:D
No přesně, to je živá voda :)
haroska napsal(a):
No přesně, to je živá voda :)
Serialové maniačky,zdravotníčky,milovníčky vína...už teraz si moja krvná skupina aj ked o polovicu mladšia,dúfam že táto terapia na tvoje zdravotné ťažkosti zaberá,ja už idem spať,moje detičky nemajú dobré vychovanie a buntošia zavčasu.
Pivo je náš chleba